Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα άρωμα αποτελεί την πιο ασφαλή και διαχρονική επιλογή δώρου για όλους. Μπορείτε όμως να δώσετε μια νέα διάσταση σε αυτό το κλασικό δώρο και να το μετατρέψετε σε κάτι ξεχωριστό χαρίζοντάς του ένα προσωπικό άγγιγμα. Η Notino σας προσφέρει τη δυνατότητα εγχάραξης μιας προσωπικής αφιέρωσης σε επιλεγμένα αρώματα και καλλυντικά.

Απελευθερώστε τη φαντασία σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας μέσω μιας εγχάραξης. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι πιο επιτυχημένες αφιερώσεις είναι συνήθως αυτές που εκφράζουν αγάπη, που υπενθυμίζουν μια επέτειο ή κάποια αγαπημένη φράση από μια ταινία ή σειρά.

Τι κείμενο μπορείτε να χαράξετε;

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Ο μόνος περιορισμός είναι ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων, ο οποίος διαφέρει από προϊόν σε προϊόν.

Το μέγεθος του κειμένου που προκύπτει προσαρμόζεται στη συνέχεια στο μέγεθος του αρώματος ή καλλυντικού προϊόντος που έχετε παραγγείλει.

Πώς να παραγγείλετε την χάραξη;

1.       Επιλέξτε άρωμα ή καλλυντικό προϊόν
2.       Στη σελίδα του προϊόντος επιλέξτε «Εγχάραξη αφιέρωσης»
3.       Εισάγετε το κείμενο στο πλαίσιο και επιβεβαιώστε
4.       Στη συνέχεια ολοκληρώστε την παραγγελία και περιμένετε με ανυπομονησία το δώρο σας

Πόσο κοστίζει η εγχάραξη;

Η εγχάραξη του δικού σας κειμένου κοστίζει 3,99€.

Σε αυτήν την τιμή, θα λάβετε ένα αυθεντικό εξατομικευμένο δώρο που θα κάνει τον παραλήπτη του δώρου σας σίγουρα χαρούμενο.

Θα καθυστερήσει η παράδοση;

Η ημερομηνία παράδοσης μπορεί να παραταθεί κατά 1 ημέρα.

Ωστόσο, συνήθως καταφέρνουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας χωρίς καθυστερήσεις.

Η Notino διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εγχάραξη σε περίπτωση προσβλητικών εκφράσεων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματα τρίτων ή στην περίπτωση οποιωνδήποτε εκφράσεων που δεν συνάδουν με τις ηθικές αρχές και τον κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς.