Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχετικά με εμάς

Εμείς στη Notino πιστεύουμε ότι η ομορφιά πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, επειδή η ομορφιά έχει τη δύναμη να δώσει αυτοπεποίθηση και να μεταμορφώσει τους ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται όμορφοι, βρίσκουν πιο εύκολο να επιτύχουν τους στόχους τους και να κάνουν τον κόσμο γύρω τους πιο όμορφο.


17 χρόνια μαζί σας και ακόμη μετράμε

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2004 στην Τσεχική Δημοκρατία. Από τότε ακόμη ήταν ο στόχος μας να κάνουμε την Ευρώπη πιο όμορφη. Όλα τα 16 εκατομμύρια ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η απόδειξη για μας ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Ταυτόχρονα, είναι επίσης τεράστια δέσμευση. Μια δέσμευση να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα εκεί έξω και να τα παραδίδουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είστε πάντα εκεί για σας και να μετατρέπουμε τις αγορές σας σε μια μοναδική εμπειρία. Μια δέσμευση να συνεχίσουμε μαζί στο δρόμο μας για να κάνουμε την ομορφιά πιο προσιτή. Σε κάθε περίσταση. Οπουδήποτε στον κόσμο.


Μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών πάντα σε εξαιρετικές τιμές

Χάρη σε εσάς, σε αυτά τα 17 χρόνια έχουμε γίνει το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα αρωμάτων και καλλυντικών στην Ευρώπη. Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε από 82.000 μοναδικά προϊόντα από 1.500 παγκόσμια και μικρότερα τοπικά εμπορικά σήματα. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε συνεχώς προκειμένου να σας προσφέρουμε νέες και καλύτερες προσφορές. Μέχρι πέρυσι μόνο, έχετε αγοράσει 55 εκατομμύρια προϊόντα από εμάς.
Σταδιακά επεκτείνουμε την αλυσίδα καταστημάτων μας

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμασταν απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σταδιακά επεκτείνουμε την αλυσίδα φυσικών καταστημάτων μας, όπου οι σύμβουλοι ομορφιάς πάντα θα σας συμβουλεύουν για το πώς να επιλέξετε ακριβώς τι χρειάζεστε και θα χαρούμε να σας δείξουμε τα τρέχοντα bestsellers μας και νέες αφίξεις. Από την αρχή, προσπαθούμε να είμαστε τεχνολογικά ενήμεροι. Σήμερα χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και στα καταστήματά μας, διασυνδέοντας έτσι τον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών με μια προσωπική εμπειρία. Τα καταστήματα μας βρίσκονται στις πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ουκρανίας.


Στέλνουμε έως και 140 χιλιάδες δέματα την ημέρα

Προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τα πιο κατάλληλα προϊόντα. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να σας τα παρέχουμε με ασφάλεια και το συντομότερο δυνατό. Χάρη στις δικές μας τεχνολογίες, την τέλεια διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και του κέντρου διανομής, η παραγγελία σας χρειάζεται δύο ώρες κατά μέσο όρο για να φτάσει σε εσάς. Είμαστε σε θέση να στείλουμε έως και 140.000 πακέτα την ημέρα. Να σημειωθεί, πέρυσι έχουμε παραδώσει 12 εκατομμύρια δέματα. 


Είμαστε πάντα εδώ για σας

Η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν και θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κάθε μέρα, περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι εργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι όλα λειτουργούν τόσο ομαλά όσο ένα ελβετικό ρολόι. Μιλάμε 19 γλώσσες και δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή προϊόντων και τεχνικά θέματα ανά πάσα στιγμή.

Είστε πάντα η προτεραιότητά μας. Και είμαστε συχνά η №1 επιλογή σας επίσης.

Στη Δημοκρατία της Τσεχίας και τη Σλοβακία, μας έχουν ψηφίσει σε διάφορες κατηγορίες διαγωνισμών ως το καλύτερο ποιοτικό e-shop στο διαγωνισμό ShopRoku. Εκτός από αυτό, πήραμε το Βραβείο Δημοτικότητας στην κατηγορία Ομορφιά και Υγεία. Είμαστε επίσης το πιο δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα στην κατηγορία Ομορφιά και Υγεία στην Ουγγαρία και το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς σύμφωνα με το διαγωνισμό Ranking Zaufanych Sklepów στην Πολωνία.