Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια

Κορυφαία σε πώληση

Οδοντόκρεμα για ευαίσθητους αυχένες (δοντιού)

Υποφέρετε από ευαίσθητα δόντια και ούλα; Αποκτήστε μια οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια και αντιμετωπίστε αυτά τα προβλήματα! Είτε υποφέρετε από ευαίσθητα δόντια στο κρύο, στα γλυκά ή στο ζεστό, έχουμε τη λύση που θα σας βοηθήσει.

Οφέλη της οδοντόκρεμας για ευαίσθητα δόντια

  • Αναδομεί και ενισχύει το σμάλτο των δοντιών.
  • Προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα.
  • Μακροπρόθεσμα βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας των δοντιών.
  • Περιέχει μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την υγεία των δοντιών.

Τι προκαλεί ευαισθησία στα δόντια;

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για την ευαισθησία των δοντιών είναι η εκτεθειμένη οδοντίνη κάτω από το σμάλτο των δοντιών. Αυτό οφείλεται στις κακές τεχνικές καθαρισμού των δοντιών. Η οδοντίνη έχει οδοντικά κανάλια στην επιφάνειά της, τα οποία, όταν έρχονται σε επαφή με κρύο, ζεστό ή γλυκό ανταποκρίνονται, ενεργοποιώντας τον πόνο των νεύρων.

Βραχυπρόθεσμη ευαισθησία των δοντιών μπορεί να προκληθεί και από τη λεύκανση. Ωστόσο αυτή η ευαισθησία χάνεται συνήθως μετά από μερικές μέρες.

Τι να δοκιμάσετε για τα ευαίσθητα δόντια;

Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα της οδοντόκρεμας για ευαίσθητα δόντια, σας συστήνουμε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας στοματική υγιεινή ειδικά οδοντικά τζελ με υψηλότερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο ή φθόριο. Εάν αυτά τα προϊόντα καθώς και η ενδελεχής μεσοδόντια φροντίδα δεν σας βοηθήσουν, τότε συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας. Αυτός σίγουρα γνωρίζει λίγα περισσότερα κόλπα ώστε να αντιμετωπίσει την ευαισθησία των δοντιών σας.

Ξεκινήστε με τακτική φροντίδα χρησιμοποιώντας τις οδοντόκρεμες για ευαίσθητα δόντια Elmex, Sensodyne ή Biorepair και απολαύστε απτά αποτελέσματα.