Περιποίηση για το μούσι

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΑΣ

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Όλα όσα χρειάζεστε για το μούσι σας

Φροντίστε σωστά το μούσι σας δοκιμάζοντας ποιοτικά καλλυντικά για τα γένια από την προσφορά του notino.gr! Οι γενειάδες είναι και πάλι στη μόδα και μια καλά περιποιημένη γενειάδα είναι προσόν για τον κάθε σωστό άνδρα. Τολμήστε κι εσείς να αποκτήσετε γενειάδα.

Η περιποίηση για τα γένια περιλαμβάνει πλύσιμο, κούρεμα, θρέψη, βούρτσισμα και τελικό σχηματισμό. Για τέλειο καθαρισμό των γενιών από τη σκόνη και άλλα υπολείμματα, σας προσφέρουμε στερεά σαπούνια και σαμπουάν ειδικά για τα γένια.

Μετά το πλύσιμο τα γένια σας χρειάζονται εντατική θρέψη που επιτυγχάνεται με βάλσαμα και λάδια για τα γένια. Αφήνουν το μούσι υπέροχα απαλό και ενυδατωμένο.

Μπορείτε να διατηρείτε το σωστό μήκος της γενειάδας σας χρησιμοποιώντας ηλεκτρική κοπτική μηχανή για γένια. Για το τελικό σχήμα του σας, χρησιμοποιήστε βούρτσα και κερί για γένια.

Για τους πραγματικούς γνώστες, προσφέρουμε ειδικά σετ περιποίησης για μούσι, ιδανικό δώρο για τον κάθε σωστό γενειοφόρο.

Επιλέξτε από τον ευρύ μας κατάλογο με προϊόντα περιποίησης για μούσι από τις κορυφαίες εταιρείες DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett και πολλές άλλες! Στο κατάστημά μας θα βρείτε μόνο ποιοτικά προϊόντα για γένια.