Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Καθορίζει της τάσης της μόδας στον τομέα της κομμωτικής τέχνης, συνεργάζεται με τους καλύτερους κομμωτές σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να τη βρείτε στο παρασκήνιο επιδείξεων μόδας στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο. Μιλάμε για την L'Oréal Professionnel, την κορυφαία επαγγελματική εταιρεία καλλυντικών για μαλλιά με γαλλικό DNA.

Η ιστορία της L’Oréal Professionnel ξεκίνησε το 1909, όταν ο γάλλος χημικός Eugène Schueller εφηύρε την πρώτη απαλή βαφή και ίδρυσε μια εταιρεία που σήμερα μεταφέρει το πνεύμα του Παρισιού σε όλο τον κόσμο. Από το 2012, η ​​L’Oréal Professionnel είναι ο επίσημος συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και την απολαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια στις πασαρέλες. Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της L'Oréal, εργάζονται πυρετωδώς για να ανακαλύψουν πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες αποκλειστικές υπηρεσίες, κρατώντας την εταιρεία πάντα ένα βήμα μπροστά.

Ο ευρύς κατάλογος καλλυντικών για μαλλιά της L'Oréal Professionnel περιλαμβάνει σαμπουάν L'Oréal Professionnel προσαρμοσμένα στα μαλλιά σας, επαγγελματικά προϊόντα styling, προϊόντα βαθιάς θρέψης για ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα φυσικά προϊόντα φροντίδας L’Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με προϊόντα L’Oréal Professionnel, την πρώτη επιλογή των κομμωτών σε όλο τον κόσμο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου