Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ HYGGE;

Μια βραδιά με φίλους πίνοντας κρασί και απολαμβάνοντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα των αρωματικών κεριών. Αγκαλιά με ένα βιβλίο κάτω από τις κουβέρτες, με ένα φλιτζάνι εύγευστο τσάι και το χαλαρωτικό αρωμα λεβάντας ή λεμονόχορτου...Μήπως ακούγεται ωραίο; Αυτό ακριβώς είναι το hygge.

Το hygge είναι η φιλοσοφία της ευτυχίας από τη Δανία. Η λέξη hygge θα μπορούσε εύκολα να μεταφραστεί ως άνεση, ηρεμία ή ζεστασιά. Ο τρόπος ζωής hygge μας διδάσκει να είμαστε δραστήριοι και να μην περιμένουμε την ικανοποίηση να έρθει από μόνη της αλλά να τη δημιουργούμε ενεργά. Με ποιον τρόπο? Με διάφορα μικροπράγματα που μετατρέπουν ακόμη και τις πιο συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητες σε πιο ευχάριστες.

Ανάψτε στο σπίτι μια καταλυτική λάμπα ή ένα αρωματικό κερί, περικυκλωθείτε με διακόσμηση σε σκανδιναβικό στυλ, ακούστε ευχάριστη μουσική, απολαύστε καλό φαγητό και βυθιστείτε σε μαλακά μαξιλάρια. Όλοι μπορούν να διαμορφώσουν ένα σωστό σπιτικό hygge. Μπορείτε να ξεκινήσετε με κεριά hygge από το κατάστημά μας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτός ο τρόπος ζωής από τη Δανία θα σας αρέσει.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου