Σετ μανικιούρ και λίμες νυχιών

Κορυφαία σε πώληση

Κάνετε ποιοτικό μανικιούρ στο σπίτι και δείξτε με περηφάνια τα τέλεια περιποιημένα νύχια σας! Είτε ψάχνετε για πλήρες σετ μανικιούρ-πεντικιούρ είτε απλά χρειάζεστε καινούρια λίμα νυχιών, εργαλείο για πετσάκια, μπλοκ για γυάλισμα ή ψαλιδάκι και νυχοκόπτη, στον ευρύ κατάλογο προϊόντων του notino.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για μανικιούρ στο σπίτι, για να έχετε πάντα όμορφα χέρια και νύχια!

Τι περιλαμβάνει ένα σετ μανικιούρ

Με μια ποιοτική λίμα νυχιών, μπορείτε να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα νύχια μόλις σε λίγα λεπτά. Επιλέξτε την λίμα που θα σας διευκολύνει περισσότερο:

  • Οι γυάλινες λίμες νυχιών δεν προκαλούν φθορά στα νύχια κι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Με τη μεταλλική ή τη χάρτινη λίμα μπορείτε να δώσετε στα νύχια σας το σχήμα που επιθυμείτε, αλλά οι συγκεκριμένες λίμες φθείρονται σχετικά γρήγορα. Αποτελούν κατάλληλη λύση εάν χάνετε συχνά τις λίμες σας.

 Με ένα ψαλιδάκι μπορείτε να διατηρήσετε το ιδανικό μήκος και σχήμα των νυχιών σας. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, βυθίστε τα νύχια σας σε νερό πριν τα κόψετε.

 Οι νυχοκόπτες είναι κατάλληλοι κυρίως για τα πιο σκληρά νύχια, για αυτό και θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε σετ μανικιούρ-πεντικιούρ.

 Με το εργαλείο για πετσάκια μπορείτε να πιέσετε προς τα πίσω το δέρμα που περισσεύει γύρω από τα νύχια, γρήγορα και με ακρίβεια.

Το μπάφερ μπλοκ για γυάλισμα χαρίζει στα νύχια τελειότητα. Δεν χρησιμοποιείται για λιμάρισμα, αλλά για τη βελτίωση και το γυάλισμα της επιφάνειας των νυχιών. Τα νύχια αποκτούν φυσική λάμψη ακόμη και χωρίς βερνίκι νυχιών. 

Πώς να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι

Εάν ετοιμάζεστε να περιποιηθείτε τα νύχια σας, δώστε την απαραίτητη προσοχή στις συμβουλές μας για διασκεδαστικό και τέλειο μανικιούρ στο σπίτι!

  • Χρησιμοποιήστε αφαιρετικό βερνικιού νυχιών για να απομακρύνετε όλους τους ρύπους και τα υπολείμματα βερνικιού από τα νύχια σας.
  • Κόψτε τα νύχια σας με νυχοκόπτη ή ψαλιδάκι νυχιών.
  • Διαμορφώστε τα νύχια σας με λίμα νυχιών.
  • Απαλλαγείτε από το δέρμα που περισσεύει γύρω από τα νύχια. Δοκιμάστε ένα εργαλείο ή ένα πενσάκι για πετσάκια.
  • Ολοκληρώστε το μανικιούρ εφαρμόζοντας προσεκτικά το βερνίκι νυχιών. Θα επιλέξετε διακριτικό γαλλικό μανικιούρ ή κάτι πιο τολμηρό με ζωηρά ​​χρώματα;

Περιποιηθείτε τα νύχια σας στο σπίτι όπως σε ινστιτούτο αισθητικής. Με ένα ποιοτικό σετ μανικιούρ, έναν νυχοκόπτη και μια γυάλινη λίμα, το μανικιούρ γίνεται παιχνιδάκι!