Κοντίσιονερ και βάλσαμα για τα μαλλιά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
 •   54
 •   10
 •   7
 •   4
 •   2
Κορυφαία σε πώληση

Μια ευρεία ποικιλία από κοντίσιονερ και βάλσαμα για όμορφα μαλλιά!

Είναι τα μαλλιά σας κατεστραμμένα, μπερδεμένα και δεν έχουν λάμψη; Πάρτε ένα κοντίσιονερ για τα μαλλιά – ένας εξαιρετικός βοηθός που θα αποκαταστήσει την ομορφιά τους και την υγιή τους εμφάνιση. Κι αν τα μαλλιά σας χρειάζονται άμεση επέμβαση, βασιστείτε σε ένα βάλσαμο για τα μαλλιά που θα τα επαναφέρει σε φόρμα!

Πότε και γιατί να χρησιμοποιείτε κοντίσιονερ;

Πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα κοντίσιονερ μετά το λούσιμο των μαλλιών σας. Το σαμπουάν ανοίγει τη δομή των μαλλιών και το κοντίσιονερ είναι εδώ για να την κλείσει και να λειάνει τα μαλλιά. Εκτός από το ότι προστατεύει τα μαλλιά σας από τη μηχανική βλάβη και τη ξηρότητα, τους εξασφαλίζει επίσης περισσότερη λάμψη και διευκολύνει το χτένισμά τους.

Και πώς να διαλέξετε το σωστό κοντίσιονερ; Πάντα να διαλέγετε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας ή ανάλογα με το αποτέλεσμα. Τα ξηρά μαλλιά χωρίς λάμψη χρειάζονται οπωσδήποτε ένα ενυδατικό κοντίσιονερ για ξηρά μαλλιά. Το κοντίσιονερ για σγουρά μαλλιά θα πρέπει να φροντίζει την όμορφη δομή και την ελαστικότητα των κυματισμών. Τα λιπαρά μαλλιά χρειάζονται θρέψη χωρίς επιβάρυνση ενώ τα ξανθά μαλλιά έχουν ανάγκη από ένα κοντίσιονερ για λάμψη.

Ειδικοί τύποι κοντίσιονερ

 • Κοντίσιονερ χωρίς ξέβγαλμα για τα μαλλιά: Σας εξοικονομεί χρόνο και παράλληλα καταπολεμά την έλλειψη λάμψης και τα μπερδεμένα μαλλιά. Τα πιο αγαπημένα είναι τα κοντίσιονερ χωρίς ξέβγαλμα σε μορφή σπρέι. Απλά ψεκάστε στα μαλλιά σας, χτενίστε και είστε έτοιμοι.
 • Φυσικό κοντίσιονερ: Χαρίστε στα μαλλιά σας maximum φροντίδα χωρίς χημικά. Τα μαλλιά σας θα είναι όμορφα, υγιή, αρωματισμένα και παράλληλα δεν επιβαρύνετε τη φύση.
 • Σαμπουάν και κοντίσιονερ 2 σε 1: Διπλή φροντίδα σε μια συσκευασία για όσους εξοικονομούν χρόνο και χώρο στο μπάνιο τους.

Πώς να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για τα μαλλιά

 1. Πάντα να εφαρμόζετε το κοντίσιονερ αφού έχετε ξεβγάλει το σαμπουάν.
 2. Ιδανικά εφαρμόστε το 2 έως 3 εκ. από τη ρίζα σε όλο το μήκος των μαλλιών.
 3. Αφήστε το στα μαλλιά σας για όσο χρόνο συστήνεται από τον κατασκευαστή. Δεν ισχύει το περισσότερος χρόνος = καλύτερα αποτελέσματα. Τα κοντίσιονερ για τα μαλλιά συνήθως δρουν άμεσα.

Κοντίσιονερ ή βάλσαμο για τα μαλλιά;

Οι όροι κοντίσιονερ και βάλσαμο για τα μαλλιά συχνά συγχέονται. Παρ’ όλα αυτά, ενώ το κοντίσιονερ δρα κυρίως στην επιφάνεια των μαλλιών, το βάλσαμο για μαλλιά διεισδύει βαθύτερα στη δομή των μαλλιών και καταπολεμά ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα.

Θα διαλέξετε τα καλύτερα κοντίσιονερ και βάλσαμα για μαλλιά από τις παγκοσμίου φήμης επωνυμίες καλλυντικών μαλλιών Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken και πολλές άλλες.