Σκιές ματιών

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   51
  •   15
  •   2
  •   2
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Σκιές ματιών - Παλέτες σκιών

Οι σκιές ματιών τονίζουν υπέροχα το χρώμα των ματιών και χαρίζουν αξεπέραστη μαγεία στο βλέμμα! Με μια παλέτα σκιών για τα μάτια μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών. Αν χρειάζεστε ένα πρακτικό προϊόν μακιγιάζ για τα ταξίδια ή για την τσάντα σας, δοκιμάστε τις σκιές ματιών σε μορφή μολυβιού ή τις εύχρηστες μεμονωμένες σκιές. Οι κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών είναι κυρίως κατάλληλες για τους χρήστες φακών επαφής. Στην περίπτωση που προβλέπεται βροχή την ημέρα του ραντεβού ή της συνέντευξής σας, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τις αδιάβροχες σκιές ματιών.

Επιλέγοντας τον σωστό τύπο σκιάς ματιών κερδίζετε μόνο τη μισή μάχη. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η απόχρωση της σκιάς, την οποία πρέπει να επιλέξετε σύμφωνα με τον χρωματότυπο και το χρώμα των ματιών σας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η δημιουργία αντίθεσης ανάμεσα στο χρώμα της σκιάς ματιών και το χρώμα των ματιών.

Εάν σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μια κομψή και φυσική εμφάνιση, δοκιμάστε τις nude παλέτες σκιών για τα μάτια. Ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα ματιών ανεξαιρέτως! Επιλέξτε πολύχρωμες ή γκλίτερ σκιές ματιών όταν επιθυμείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής σε κάποιο πάρτι.

Ποιες σκιές ματιών ταιριάζουν στα μάτια σας

Σκιές ματιών για γαλανά μάτια

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τα γαλανά μάτια! Για τα ανοιχτά γαλανά μάτια είναι ιδανικές οι σκούρες καφέ, οι ανοιχτές ροζ και οι μοβ σκιές ματιών. Στα σκούρα γαλανά μάτια ταιριάζουν οι μεταλλικές αποχρώσεις. Τα γαλαζοπράσινα μάτια αναδεικνύονται καλύτερα με βερικοκί αποχρώσεις.

Σκιές για πράσινα μάτια

Στα πράσινα μάτια ταιριάζουν περισσότερο οι μοβ σκιές ματιών. Εάν το μοβ δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, δοκιμάστε πιο φωτεινά χρώματα όπως το κρεμ, το ροζ ή το ασημί. Οι σκιές ματιών σε βαθύ μπλε φωτίζουν το βλέμμα. Οι σκιές ματιών σε μεταλλικό χρυσαφί αποτελούν την κορυφαία επιλογή για πάρτι.

Σκιές ματιών για καστανά μάτια

Ιδανική επιλογή για τα καστανά μάτια αποτελούν οι σκιές ματιών σε μπεζ, βερικοκί και πράσινο χρώμα. Για να αναδείξετε καλύτερα τα μάτια σας προτιμήστε πλούσιες ή πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Για βραδινές εξόδους, επιλέξτε το στιλ smokey eye.

Σκιές για γκρίζα μάτια

Τα γκρίζα μάτια είναι σπάνια κι επομένως αξίζει να τα τονίζουμε! Τους ταιριάζουν όλες οι έντονες ή γκλίτερ σκιές ματιών. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, χρυσαφί σκιές ματιών το βράδυ και μοβ ή πορτοκαλί αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3 κανόνες για υπέροχες σκιές ματιών

  1. Χρησιμοποιήστε το πολύ 3 αποχρώσεις σκιών.
  2. Εφαρμόστε πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού και ανοίξτε σταδιακά τον τόνο προχωρώντας προς την εσωτερική γωνία.
  3. Πριν το μακιγιάζ των ματιών, εφαρμόστε βάση για σκιά ματιών που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

Επιλέξτε από την μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που προσφέρει η notino.gr, όπου θα βρείτε ποιοτικές σκιές ματιών και σκιές ματιών σε παλέτα από παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως οι NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution και πολλές άλλες!