Φροντίδα για λιπαρό δέρμα

Έχετε επιλέξει
  • Λιπαρή
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   70
  •   11
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Φροντίστε το λιπαρό δέρμα με τα κατάλληλα προϊόντα! Αποκτήστε ήπιο τζελ καθαρισμού ή λοσιόν προσώπου για ματ εμφάνιση καθώς και ελαφριές κρέμες για λιπαρή επιδερμίδα και απολαύστε την ομορφιά σας καθημερινά!

Χαρακτηριστικά του λιπαρού δέρματος

Το λιπαρό δέρμα τείνει να παράγει περισσότερο σμήγμα απ΄ ό,τι θα επιθυμούσατε. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του;

  • Το δέρμα γυαλίζει και το make-up δεν κρατάει πάνω του
  • Οι πόροι είναι διευρυμένοι
  • Εμφανίζει συχνά σπυράκια και μαύρα στίγματα

Αντιμετώπιση του λιπαρού δέρματος

Η λιπαρή επιδερμίδα απαιτεί σωστή περιποίηση με προσεκτικό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό. Έτσι, μπορείτε να αποτρέψετε τα σπυράκια και τους φραγμένους πόρους. Ιδανικά για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας είναι τα τζελ, οι αφροί και τα πίλινγκ προσώπου. Μετά από κάθε καθαρισμό της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε καταπραϋντική τονωτική λοσιόν προσώπου που συγχρόνως ενυδατώνει το δέρμα.

Κρέμα προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα

Ποια είναι η καλύτερη κρέμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες και ποια προϊόντα είναι γενικά κατάλληλα; Σκοπός της κρέμας είναι να μειώσει την παραγωγή σμήγματος και τη γυαλάδα. Οφείλετε να επιλέξτε ελαφριά ενυδατική κρέμα, που να μην είναι πολύ λιπαρή με πυκνή σύσταση αλλά ούτε κομηδογενής. Οι μη κομηδογενείς κρέμες δεν φράζουν τους πόρους και αποτελούν τη σωστή επιλογή. Δοκιμάστε για παράδειγμα, προϊόντα για λιπαρό δέρμα της Bioderma ή της Vichy και απολαύστε όμορφη επιδερμίδα όλη την ημέρα!

Γνωρίζατε ότι το λιπαρό δέρμα μπορεί επίσης να έχει και πλεονεκτήματα; Το σμήγμα του δέρματος εξασφαλίζει περισσότερη ελασ