Εύθραυστα μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Μαλλιά με ψαλίδα που σπάνε εύκολα
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   20
  •   6
  •   3
Κορυφαία σε πώληση

Επαγγελματική φροντίδα για ξηρά εύθραυστα μαλλιά: αναζωογονητικές μάσκες με κερατίνη ενυδατικά μαλακτικά και σαμπουάν για την ενίσχυση των εύθραυστων μαλλιών σε εξαιρετικές τιμές!

Προσέξτε καλύτερα τα μαλλιά σας! Οι βαφές μαλλιών, η θερμότητα, τα ακατάληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς και ο χρόνος, είναι οι βασικοί παράγοντες που επιτείνουν την ξηρότητα και κάνουν τα μαλλιά σας εύθραυστα.

Πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα που περιέχουν σιλικόνη και αλκοόλ. Τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά είναι αφυδατωμένα, για αυτό να επιλέξετε προϊόντα που θα τους προσφέρουν ενυδάτωση.

Βρείτε προϊόντα που περιέχουν ευεργετικές ουσίες όπως βούτυρο Karite, λάδι Αrgan ή λάδι καρύδας, πρωτεϊνη σίτου, γλυκερόλη, πανθενόλη και Aloe Vera.

Επιλέξτε ένα θρεπτικό σαμπουάν για εύθραυστα μαλλιά, και κάντε μασάζ προσεκτικά μόνο στις άκρες που είναι πιο ξηρές και αποφύγετε τις ρίζες.

Χρησιμοποιείτε μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Στο notino.gr προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ξηρά εύθραυστα μαλλιά και για διαχωρισμένα άκρα: αναζωογονηστικές μάσκες με κερατίνη, ενυδατικά κοντίσιονερ, αναζωογονητικά σαμπουάν για την ενίσχυση των εύθραυστων μαλλιών και αναζωογονιστικές κρέμες και όρους.

Δοκιμάστε επαγγελματικά προϊόντα απο κορυφαίες τις μάρκες L'Oréal Professionnel, RevitalLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix σε εξερετικές τιμές και ποιότητα.