Ποιο είναι το λουκ του Λονδίνου; 

 
Απρόβλεπτο. Προσωπικό. Αυθεντικό. Ανεξάρτητο. Το look είναι κάτι περισσότερο από τα ρούχα και το μακιγιάζ. Το look είναι προσωπικότητα. Χαρακτήρας. Μοναδικότητα. Είναι ο εαυτός μου. Είτε επιλέξετε μοντέρνο look είτε όχι, εσείς καθορίζετε τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Ξεχάστε τις ταμπέλες και τις προκαταλήψεις. Δεν είμαι τέλεια. Είμαι μοναδική. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο σαν εμένα. Και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο! Τέλος στους περιορισμούς! Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει ότι κάποιο στυλ ή κάποιο μακιγιάζ δεν σας ταιριάζει!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Σχετικά με την Rimmel

Τολμήστε να ξεπεράσετε τα όρια της ομορφιάς. Η εταιρεία διακοσμητικών καλλυντικών Rimmel καταργεί οτιδήποτε συμβατικό, δημιουργεί ριζοσπαστικά look ενώ ανακαλύπτει και αναζητά νέους τρόπους για να σας βοηθήσει να εκφραστείτε.

 


Αυτή η λονδρέζικη εταιρεία έδειξε τον επαναστατικό της χαρακτήρα από την αρχή. Ιδρύθηκε το 1834 από τον Eugene Rimmel και το πρώτο προϊόν της - η μάσκαρα Rimmel - αγαπήθηκε αμέσως, εξαιτίας της σπάνιας σύνθεσης χωρίς επιβλαβείς ουσίες και επειδή ήταν οικονομικά προσιτή για όλους. Τότε, ο όρος Rimmel έγινε συνώνυμο της μάσκαρα και ταυτόχρονα δημιουργήθηκε το θρυλικό motto "Get the London Look". Σήμερα, η μάσκαρα Rimmel, το βερνίκι νυχιών Rimmel, το κραγιόν Rimmel και το make-up Rimmel αποτελούν μόνο ένα θραύσμα της ευρείας γκάμας προϊόντων της εταιρείας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεχωρίσει. Τα προϊόντα Rimmel προκαλούν τα όριά σας. Τολμήστε να τα ξεπεράσετε!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Ταξινόμηση από τα πιο δημοφιλή Κατά τιμή

12 3 4

12 3 4 Εμφάνιση επόμενου