Προϊόν λάμψης μαλλιών

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Όταν το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ ξανά. Το προϊόν λάμψης μαλλιών τους χαρίζει μια κομψότητα μέσα σε λίγα λεπτά. Απολαύστε λαμπερά μαλλιά, ένα τέλειο κράτημα στο χτένισμά σας αλλά και όγκο – και βέβαια χωρίς μαλλιά που κολλάνε. Απλά διαλέξτε.

Στο notino.gr θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα λάμψης μαλλιών από τις δημοφιλείς επωνυμίες Wella, L’Oréal Professionnel, TONY&GUY.

Εφαρμόζοντας προϊόντα λάμψης μαλλιών

Είτε επιλέξετε προϊόν λάμψης μαλλιών σε μορφή σπρέι, σκληρυντικό, αφρό ή τζελ μαλλιών, πάντα να τα χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα:

  • Ρίξτε το προϊόν λάμψης μαλλιών σε μορφή σπρέι σε στεγνά μαλλιά μόνο από την απόσταση που συστήνεται από τον κατασκευαστή.
  • Εάν προτιμάτε το τζελ, απλώστε το πρώτα στις παλάμες των χεριών σας και τρίψτε το ομοιόμορφα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.
  • Ο αφρός φορμαρίσματος είναι κατάλληλος όχι μόνο για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας περισσότερη λάμψη, αλλά και για να διαμορφώσετε το χτένισμά σας. Έτσι λοιπόν, εφαρμόστε τον πριν από το στέγνωμα με το πιστολάκι και στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια στρογγυλή βούρτσα.

3 συμβουλές για να αποκτήσουν λάμψη τα μαλλιά σας

Θέλετε τα μαλλιά σας να λάμψουν φυσικά; Χρησιμοποιήστε επίσης:

  1. Ενυδατικό σαμπουάν: Δεσμεύει την υγρασία στα μαλλιά και αποτρέπει την απώλειά τους.
  2. Κοντίσιονερ: θρέφει τα μαλλιά, κλείνει τις ίνες των μαλλιών κι έτσι λειαίνει την επιφάνειά τους. Το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο πιο λαμπερά μαλλιά, αλλά επίσης και πιο εύκολο να τα χτενίσετε.
  3. Λάδι μαλλιών: χαρίζει άμεσα λάμψη στα μαλλιά και επίσης περιέχει αναζωογονητικά συστατικά που σταδιακά αποκαθιστούν τη φυσική λάμψη των μαλλιών.