Πομάδες μαλλιών

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Στα ατίθασα μαλλιά εφαρμόστε πομάδα! Το θρυλικό προϊόν μαλλιών έχει πολλές χρήσεις, από το να δίνει σχήμα στα μαλλιά συγκρατώντας τα μέχρι το κράτημα των ατίθασων μπουκλών. Απλά εφαρμόστε την στην παλάμη των χεριών σας και είστε έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά.

Πείτε αντίο στα ηλεκτρισμένα και ατίθασα μαλλιά. Είτε ονειρεύεστε μια κομψή αλογοουρά είτε ένα sexy wet λουκ, πάντα θα έχετε το τέλειο χτένισμα με την πομάδα. Οι πομάδες μαλλιών είναι ιδανικές γιατί:

  • σας χαρίζουν περισσότερη λάμψη,
  • αλλά χωρίς ανεπιθύμητη λιπαρότητα,
  • ξεπλένονται εύκολα,
  • έχουν αποτέλεσμα μακράς διάρκειας
  • και τα μαλλιά σας μυρίζουν υπέροχα.

Για τα κοντά και τα μακριά μαλλιά των ανδρών, υπάρχει η πομάδα μαλλιών για άνδρες. Χάρη σε αυτήν, το χτένισμα των ανδρών αποκτά ένα άψογο σχήμα και συγχρόνως το προστατεύει από την υγρασία, τον αέρα και τον ιδρώτα. Μπορείτε εύκολα με αυτήν να καλύψετε τα αραιωμένα μαλλιά, να φτιάξετε χωρίστρα και να χτενίσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω.

Πομάδες μαλλιών για λάμψη versus ματ αποτέλεσμα

Οι πομάδες για λάμψη όχι μόνο βοηθάνε στο να δώσουν σχήμα στα μαλλιά σας αλλά τους χαρίζουν και λάμψη. Όμως η γυαλάδα δεν είναι πάντα επιθυμητή. Αν δεν θέλετε λαμπερά μαλλιά, τότε επιλέξτε μια πομάδα μαλλιών με ματ αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το σχήμα που θέλετε. Και κανείς δεν θα ξέρει ότι έχετε πομάδα στα μαλλιά σας.

Σας αρέσει να πειραματίζεστε με το styling των μαλλιών σας; Δοκιμάστε επίσης διαμορφωτική γόμα ή κρέμα φορμαρίσματος (κρέμα styling)!