Αξεσουάρ μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Όμορφα και πρακτικά αξεσουάρ και διακοσμητικά μαλλιών

Είτε είστε 5 ή 65, ξανθιά ή μελαχρινή, με μαλλιά ίσια σαν καρφιά ή με μπούκλες – τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ένα must για καθεμιά από εμάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας ή εκπληρώνουν τον πρακτικό σκοπό σας.

Τι αξεσουάρ και διακοσμητικά μαλλιών να διαλέξετε

  • Τσιμπιδάκια μαλλιών: Τα τσιμπιδάκια μπορεί να είναι εντελώς αόρατα – όπως, για παράδειγμα, οι πρακτικές φουρκέτες ή εμφανή, όπως είναι τα διακοσμητικά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Τα τσιμπιδάκια κυριολεκτικά συγκρατούν μέσα σε λίγα λεπτά την τούφα στο σωστό σημείο ή μετατρέπουν έναν επαγγελματικό κότσο σε ένα χτένισμα για πάρτι.
  • Λαστιχάκια μαλλιών: Τα λαστιχάκια μαλλιών μπορούν να κάνουν πράγματι θαύματα και ίσως δεν έχουν ανταγωνισμό ανάμεσα στα αξεσουάρ μαλλιών. Συγκρατούν τα μαλλιά σε μια πρακτική αλογοουρά ή κότσο, ενώ παράλληλα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην όλη εμφάνιση.
  • Στέκα για τα μαλλιά: Κάποιες γυναίκες προτιμούν τις υφασμάτινες στέκες για τα μαλλιά και κάποιες άλλες τις πλαστικές. Οι στέκες για τα μαλλιά θα σας σώσουν ακόμη και στην περίπτωση που δεν καταφέρετε να λούσετε τα μαλλιά σας.
  • Κορδέλες για τα μαλλιά και άλλα αξεσουάρ: Δέστε μια κορδέλα για να κάνετε την αλογοουρά σας ξεχωριστή ή πλέξτε την σε πλεξούδα. Το μπομπάρι θα σας βοηθήσει να πετύχετε εφέ όγκου στα μαλλιά, τα σπιράλ αξεσουάρ θα κρατήσουν τα μαλλιά σας κότσο και τα κλάμερ θα δέσουν τα μαλλιά σας, είτε πάτε στο μπάνιο είτε στην παραλία.

Τι τσιμπιδάκια, λαστιχάκια και στέκες για τα μαλλιά να διαλέξετε όταν …

  • …πάτε στη δουλειά: Οι φουρκέτες θα διατηρήσουν τα μαλλιά σας μακριά από τα μάτια ώστε να μην σας αποσπούν από την εργασία σας, τα σπιράλ λαστιχάκια εξασφαλίζουν ότι δεν θα σπάνε τα μαλλιά σας ακόμη και μετά από 8 ώρες και οποιοδήποτε διακοσμητικό για τα μαλλιά με ένα κομψό σχέδιο θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε τέλεια σε ένα μίτινγκ της δουλειάς.
  • …πάτε σε ένα ρομαντικό ραντεβού: Η στέκα για τα μαλλιά με φιόγκο θα τονίσει την ρομαντική πλευρά σας που λατρεύουν οι άνδρες. Η κορδέλα επίσης σε μια αλογοουρά δείχνει πολύ θηλυκή.
  • …αθλείστε: Στην περίπτωση αυτή διαλέξτε πλαστικά αξεσουάρ για τα μαλλιά τα οποία συγκρατούν καλά τα μαλλιά και είναι απαλά με αυτά.
  • …είστε νύφη: Τα νυφικά διακοσμητικά για τα μαλλιά πρέπει να είναι ρομαντικά και να ταιριάζουν με το συνολικό νυφικό ντύσιμο. Βασιστείτε σε ένα κομψό τσιμπιδάκι με πέρλα που θα σας προσδώσει μια όμορφη λεπτομέρεια. Ένα ρομαντικό λαστιχάκι με φιόγκο ή ένα μπομπάρι είναι από τα πιο δημοφιλή νυφικά αξεσουάρ για τα μαλλιά.
  • …είστε 3 έως 13 ετών: Ή ακόμη κι όταν διαλέγετε παιδικά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά. Τα πάντα με έναν φιόγκο, με ένα λουλούδι ή οτιδήποτε λάμπει είναι ιδανικά. Τι λέτε για παιδικά λαστιχάκια με πολύχρωμα ζώα;
  • …δεν θέλετε να σας απασχολούν τα μαλλιά σας: Διαλέξτε σπιράλ λαστιχάκια για τα μαλλιά, σπιράλ τσιμπιδάκια και υφασμάτινα λαστιχάκια για τα μαλλιά – και δεν θα σπάσουν καθόλου τα μαλλιά σας.

Πρακτικά και πολυτελή διακοσμητικά για τα μαλλιά, σας επιτρέπουν να είστε ξεχωριστή και πάντα με στυλ κάθε μέρα. Τσιμπιδάκια, στέκες και λαστιχάκια για τα μαλλιά είναι η κλασική λύση. Εμπλουτίστε τον εξοπλισμό σας με μία κορδέλα για τα μαλλιά, για παράδειγμα, και το χτένισμά σας θα αποκτήσει άμεσα μια νέα διάσταση!