Φουρκέτες και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   3
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Τα τσιμπιδάκια και οι φουρκέτες είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα κάθε γυναικείας τσάντας. Τα τσιμπιδάκια τιθασεύουν κάθε ανήσυχη τρίχα και τελειοποιούν κάθε χτένισμα – είτε καθημερινό είτε για ειδική περίσταση. Οι φουρκέτες μπορούν κι αυτά να χρησιμοποιηθούν σε πρακτικές περιστάσεις – πέφτουν τα μαλλιά σας μπροστά στα μάτια σας όταν είστε στη δουλειά ή όταν αθλείστε; Περιμένετε να μακρύνει η φράντζα σας; Με τα τσιμπιδάκια απλά πιάστε τα μαλλιά σας όπου χρειάζεται και απολαύστε μια όμορφη εμφάνιση!

Σε ποιο χτένισμα ταιριάζουν οι φουρκέτες και σε ποιο τα κοκαλάκια;

  • Ανέμελη αλογοουρά – οι φουρκέτες πιάνουν όσα μαλλιά δεν φτάνει να πιάσει η αλογοουρά κι έτσι δεν πέφτουν στα μάτια σας.
  • Κότσοι σινιόν – ένας μεγάλος αριθμός από φουρκέτες και αρκετή δόση λακ θα δημιουργήσουν ένα χτένισμα, το οποίο μπορεί να αντέξει στο χορό ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα.

Έχετε κοντά μαλλιά; Ακόμη κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε πολλά και διαφορετικά χτενίσματα, στα οποία θα βοηθήσουν οι φουρκέτες καθώς και τα μικρά λαστιχάκια. Πλέξτε μια πιο μακριά φράντζα και ενώστε την με φουρκέτες ή διαφορετικά παίξτε με το χτένισμά σας.

Απολαύστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι φουρκέτες και πάντα να έχετε μερικές εύκαιρες ανά πάσα στιγμή. Στην τσάντα, στο πορτοφόλι ή στην τσέπη σας. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα τις χρειαστείτε!

Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία από τσιμπιδάκια και άλλα εξαρτήματα για τα μαλλιά στο notino.gr!