Ξηρά σαμπουάν

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   9
  •   1
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Απολαύστε την αίσθηση των φρεσκολουσμένων μαλλιών κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήτε νερό. Τα ξηρά σαμπουάν είναι ένας μεγάλος βοηθός, ειδικά στα ταξίδια όταν δεν έχετε την δυνατότητα να λούσετε τα μαλλιά σας, αλλά είναι επίσης χρήσιμο όταν δεν έχετε χρόνο να λούσετε και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

Το ξηρό σαμπουάν θα δώσει στα μαλλιά σας μια δροσερή εμφάνιση, έτσι ώστε να φαίνεται ότι λούσατε τα μαλλιά σας ακριβώς τώρα. Καλύπτει εξαιρετικά τα λιπαρά μαλλιά ενώ τα μαλλιά σας ανακτούν όγκο.

Πώς χρησιμοποιούμε το ξηρό σαμπουάν: ψεκάζουμε σε στεγνά μαλλιά και μόνο στην ρίζα. Αρχικά κάνετε μία χωρίστρα και στη συνέχεια ανασηκώνοντας ελαφρά τα μαλλιά, ψεκάζετε τις ρίζες. Με αυτή την τεχνική συνεχίζετε σε όλο το τριχωτό. Αφήνετε να δράσει για δύο λεπτά και βουρτσίζετε προσεκτικά κατά προτίμηση από τις ρίζες προς τις άκρες για ενισχυμένο όγκο.

Επιλέξτε ένα ξηρό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας. Προσφέρουμε ξηρά σαμπουάν για διαφορετικά χρώματα μαλλιών, για λιπαρά μαλλιά, σαμπουάν για λάμψη και όγκο στα μαλλιά, ξηρά σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα και parabens ή ξηρά σαμπουάν με ελαφρύ άρωμα για να δώσουν στα μαλλιά σας ένα άρωμα φρεσκάδας.