Κόκκινο χρώμα μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Δώστε στα μαλλιά σας λαμπερή εμφάνιση! Το γεμάτο πάθος κόκκινο χρώμα μαλλιών, σας προσφέρει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, που θα σας εξασφαλίσουν υπέροχη εμφάνιση. Επιθυμείτε μια ριζική αλλαγή σε βαθύ κόκκινο ή απλά θέλετε να τονίσετε το φυσικό σας κόκκινο ή καστανό χρώμα με κάτι πιο φλογερό; Ποντάρετε στο κόκκινο. Σίγουρα θα επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση από την μεγάλη επιλογή σε κόκκινες βαφές μαλλιών του καταστήματός μας.

Σε ποιους πάει το κόκκινο χρώμα μαλλιών;

Οι κόκκινες αποχρώσεις πηγαίνουν πιο πολύ στο φθινοπωρινό τύπο γυναικών, δηλαδή στις γυναίκες που έχουν φυσικά φλογερά χρώματα μαλλιών. Όμως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την απόχρωση του κόκκινου που της ταιριάζει. Εάν δεν θέλετε να ρισκάρετε, δοκιμάστε αρχικά ένα σπρέι βαφής ή μια μάσκα για κόκκινα μαλλιά Maria Nila και αποκτήστε λάμψη και χρώμα για μερικές ημέρες.

Η μόνιμη κόκκινη βαφή μπορεί να περιμένει μέχρι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση που θα σας κάνει να λάμπετε. Επιλέξτε βαφές για κόκκινα μαλλιά από κορυφαίες εταιρείες περιποίησης μαλλιών όπως οι L´Oréal ParisWella Professionals και άλλες!