Πράσινο χρώμα μαλλιών

Θέλετε μια πραγματική αλλαγή; Δεν φοβάστε; Σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε το πράσινο χρώμα μαλλιών που μπορεί να σας χαρίσει απίστευτες αποχρώσεις. Αρχικά, ίσως το πράσινο να σας φανεί πολύ τολμηρό αλλά με λίγο θάρρος θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο.

Σε συνδυασμό με το αρχικό σας χρώμα, το πράσινο μπορεί να δημιουργήσει αποχρώσεις από φωτεινό πράσινο, μέχρι τιρκουάζ και σκούρο πράσινο που θυμίζει μάλλον καστανό με πράσινες ανταύγειες. Για να διατηρήσετε για μεγάλο διάστημα το πράσινο χρώμα στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το χρώμα σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σας. Δοκιμάστε να βάψετε μόνο μερικές τούφες για ελαφριά ζωντάνια. Αν έχετε ξανθά μαλλιά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξανοιχτικό μαλλιών, το πράσινο θα πιάσει υπέροχα.

Πράσινα μαλλιά για δοκιμή

Δεν είστε σίγουροι αν τα πράσινα μαλλιά είναι κατάλληλα για εσάς; Δοκιμάστε το πράσινο μόνο προσωρινά. Ίσως για ένα πάρτι. Μπορεί να ακούσετε τόσα κομπλιμέντα που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μόνιμη πράσινη βαφή. Για να διαρκέσει το χρώμα μερικές ημέρες αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα πράσινο σπρέι βαφής μαλλιών ή άλλη ημιμόνιμη βαφή. Θα δείτε ότι θα λατρέψετε το πράσινο!