Μωβ χρώμα μαλλιών

Προτεινόμενο

Έχετε διάθεση να δοκιμάσετε νέες αποχρώσεις; Τι λέτε για το μωβ χρώμα μαλλιών; Δοκιμάστε αν σας πηγαίνουν οι απαλές μωβ ανταύγειες ή τολμήστε να βάψετε με βαθύ μωβ τα μαλλιά σας σε όλο τους το μήκος.

Πρωτότυπα μωβ μαλλιά για το φεστιβάλ ή το γραφείο

Όλο και πιο συχνά στο δρόμο βλέπουμε μωβ μαλλιά, που σημαίνει πως αυτό το χρώμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Ευτυχώς έχει λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα στον καθένα. Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που προσφέρουν οι μωβ βαφές μαλλιών, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αποκτήσετε την ίδια απόχρωση με την γειτόνισσα σας. Εσείς και τα μαλλιά σας θα είστε πάντα μοναδικοί.

Τα μωβ μαλλιά δεν ταιριάζουν μόνο στις επαναστάτριες που απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής. Μπορείτε να εμφανιστείτε με μια υπέροχη μωβ απόχρωση σε κάποια επαγγελματική συνάντηση, που θα γίνει πιο ζωντανή χάρη στο πλούσιο χρώμα σας. Η εντύπωση που κάνετε στο περιβάλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τα μαλλιά σας, ολοκληρώνεται με την επιλογή του κραγιόν ή τη σκιά ματιών και φυσικά των ρούχων σας.

Ίσως να σας πηγαίνει πιο πολύ το σκούρο μωβ χρώμα μαλλιών, ίσως το ανοιχτό μωβ που θυμίζει ροζ. Πειραματιστείτε ελεύθερα και βρείτε την απόχρωση του μωβ που σας ταιριάζει περισσότερο. Μέχρι να ανακαλύψετε την ιδανική απόχρωση, δοκιμάστε μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών και διαπιστώστε τι σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα!