Μαύρο χρώμα μαλλιών

Απολαύστε απίστευτα λαμπερά μαύρα μαλλιά και θαμπώστε τους γύρω σας. Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, αν επιθυμείτε να αναζωογονήσετε τα φυσικά σας σκούρα μαλλιά ή αν επιθυμείτε ριζική αλλαγή, θα βρείτε τις καλύτερες μαύρες βαφές μαλλιών από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου στο notino.gr.

 

Για αναζωογόνηση του μαύρου χρώματος των μαλλιών σας, συνιστούμε τη δοκιμή ήπιων μασκών Maria Nila, που βάφουν και συγχρόνως περιποιούνται τα μαλλιά. Μπορείτε να καλύψετε αξιόπιστα τις ρίζες και τα πρώτα γκρίζα μαλλιά με σπρέι βαφής για ρίζες. Για ολική αλλαγή χρώματος, χρησιμοποιήστε μόνιμες μαύρες βαφές μαλλιών.

Θα μου πηγαίνουν τα μαύρα μαλλιά;

Ίσως αναρωτιέστε αν τα μαύρα μαλλιά είναι κατάλληλα για εσάς. Πριν αποφασίσετε να δοκιμάσετε αυτό το σκούρο χρώμα, λάβετε υπόψιν τον τύπο της επιδερμίδας σας. Εάν έχετε επιδερμίδα με λαδί υποτόνους ή επιδερμίδα με χροιά πορσελάνης, η αντίθεση με τα μαύρα μαλλιά θα σας πηγαίνει.

Μην φοβάστε την αλλαγή και δοκιμάστε το μαύρο. Ολοκληρώστε το look σας με το σωστό styling και δημιουργήστε τέλεια εντύπωση με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει
  • Βαφή μαλλιών στο σπίτι
  • Μαύρο
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   4
  •   5
  •   1
Προτεινόμενο