Ξανθό χρώμα μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Σας δελεάζουν τα ανοιχτά χρώματα μαλλιών; Δοκιμάστε μια βαφή για ξανθά μαλλιά! Επιλέξαμε ένα ευρύ φάσμα βαφών για ξανθά μαλλιά σε πολλές, μοναδικές αποχρώσεις. Από ξανθό πλατινέ, μέχρι σταχτί και σκούρο ξανθό - αρκεί να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση για να πετύχετε ολική αλλαγή, να αναζωογονήσετε το φυσικό σας χρώμα ή απλά να καλύψετε τα πρώτα γκρίζα μαλλιά.

Σε ποιους πάνε τα ξανθά μαλλιά; Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση

Τα λαμπερά ξανθά μαλλιά πηγαίνουν σε όσους ήταν ξανθοί στην παιδική τους ηλικία. Επικρατεί η άποψη πως ο καθένας μπορεί να βρει μια απόχρωση του ξανθού που να του ταιριάζει. Λάβετε πάντα υπόψη τον τόνο της επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών σας και αν δεν είστε σίγουροι είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Μπορείτε έτσι να αποφύγετε πιθανά λάθη και περιττό ξάνοιγμα. Αν έχετε φυσικά σκούρα μαλλιά, φροντίστε να προμηθευτείτε ένα ποιοτικό ξανοιχτικό μαλλιών.

Δεν επιθυμείτε κάποια ριζική αλλαγή και απλά θέλετε να αναζωογονήσετε το χρώμα των μαλλιών σας; Χρησιμοποιήστε μια μόνιμη βαφή για ξανθά μαλλιά σε παρόμοια απόχρωση με τη φυσική σας ή μια θρεπτική μάσκα βαφής με χρωστικές, που θα ενισχύσει τα μαλλιά σας.

Μην ξεχνάτε την περιποίηση των ξανθών μαλλιών

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με αγάπη και αποτελεσματική φροντίδα. Προμηθευτείτε σαμπουάν για ξανθά μαλλιά για εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων, μελετήσετε τις οδηγίες για περιποίηση των ξανθών μαλλιών και απολαύστε υγιή και όμορφα μαλλιά!