Βαμμένα μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Βαμμένα μαλλιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   38
  •   7
  •   1
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει ένα όμορφο και λαμπερό χρώμα μαλλιών. Με τις σημερινές βαφές μαλλιών, είναι το μόνο εύκολο. Για να διατηρήσετε τα βαμμένα μαλλιά σας όμορφα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα που προστατεύουν το χρώμα σας από την πρόωρη εξασθένιση, ενυδατώνουν τα μαλλιά σας και τους δίνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η φροντίδα για τα βαμμένα μαλλιά αρχίζει με λούσιμο. Επιλέξτε ένα ήπιο σαμπουάν και αποφύγετε τα λεγόμενα σαμπουάν καθαρισμού. Είναι ιδανικό να επιλέξετε ένα ειδικό σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που θα αποτρέψει το υπερβολικό ξέπλυμα από το χρώμα σας. Και θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας τις πρώτες δύο ημέρες μετά το βάψιμο, ώστε να αφήσετε το χρώμα να απορροφηθεί.

Μετά το πλύσιμο, τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται την  απαραίτητη θρεπτική μάσκα μαλλιών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η υπεριώδης ακτινοβολία επηρεάζει δυσμενώς την ένταση του χρώματος των μαλλιών σας και επομένως σας συνιστούμε προϊόντα με προστατευτικά έλαια με φίλτρο υπεριωδών ακτίνων για να προστατεύεται το χρώμα σας.

Στο notino.gr προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για βαμμένα μαλλιά σε εξαιρετικές τιμές!