Μπλε χρώμα μαλλιών

Προτεινόμενο

Δείξτε σε όλους πως έχετε ψυχή επαναστάτη. Το μπλε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα στον κόσμο αλλά δεν το συναντάμε τόσο συχνά στα μαλλιά. Δώστε στο μπλε μια ευκαιρία και δοκιμάστε αν σας πάει! Θα σας δωθούν δυνατότητες τις οποίες έχετε μόνο ονειρευτεί. Με μια μπλε βαφή κι ένα ποιοτικό ξανοιχτικό μαλλιών μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Ποια απόχρωση σας πάει πιο πολύ; Το σκούρο μπλε χρώμα μαλλιών αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσες έχουν σκούρα μαλλιά. Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας σε ολόκληρο το μήκος τους, να βάψετε μόνο μερικές τούφες ή μόνο τις άκρες. Το ανοιχτό μπλε χρώμα μαλλιών πάει πιο πολύ στις ξανθιές. Φανταστείτε ξανθά μαλλιά με ομαλή μετάβαση σε μπλε άκρες!

Μπλε μαλλιά για δοκιμή;

Θέλετε να δοκιμάσετε το μπλε μόνο για ένα πάρτι ή ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ και μετά να επιστρέψετε στο κανονικό σας χρώμα; Μεταμορφωθείτε, έστω και για μια στιγμή, στην Katy Perry ή την Demi Lovato που έχουν δοκιμάσει ήδη το μπλε χρώμα! Χρησιμοποιήστε ένα μπλε σπρέι βαφής μαλλιών ή μια άλλη ημιμόνιμη βαφή μαλλιών. Κατά αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε τα όμορφα βαμμένα μαλλιά για όσο καιρό θέλετε.