Ξηρή επιδερμίδα

Έχετε επιλέξει
  • Ξηρή
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   40
  •   8
  •   2
  •   2
  •   3
Κορυφαία σε πώληση

Υποφέρετε από ξηροδερμία; Βασιστείτε στα καλλυντικά σώματος για ξηρό δέρμα. Όχι μόνο θα σας απαλλάξουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα, αλλά με τακτική χρήση μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική του κατάσταση.

Τι για το ξηρό δέρμα;

Η φροντίδα του ξηρού δέρματος βασίζεται στην ενυδάτωση. Πρώτα απ 'όλα, βελτιώστε την πόση και τη διατροφή σας και αποφύγετε τον ξηρό αέρα. Ταυτόχρονα, συμπεριλάβετε στον εξοπλισμό καλλυντικών σας καλλυντικά σώματος που περιέχουν ενεργά συστατικά όπως ουρία, υαλουρονικό οξύ ή κηραμίδια. Και οι τρεις ουσίες έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τη συνολική κατάσταση του ξηρού δέρματος ενυδατώνοντάς το και ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος.

Ξηροδερμία στα χέρια

Εάν υποφέρετε επίσης από ξηροδερμία στα χέρια, βασιστείτε σε μια κρέμα για ξηρό δέρμα με κηραμίδια. Εκτός από την αποκατάσταση του λιπιδικού φράγματος και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, το απαλλάσσει επίσης αμέσως από το δυσάρεστο κνησμό και το κάψιμο.

Ξηροδερμία λόγω ατοπικού εκζέματος

Το ατοπικό έκζεμα βοηθάνε τα καλλυντικά σώματος με ουρία. Η ουρία έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την κατάσταση του ατοπικού δέρματος. Ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει από τις επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις και αποτρέπει την απολέπιση του δέρματος. Χρησιμοποιήστε μόνο αφρόλουτρο για ξηροδερμία και αποφύγετε τα αρωματισμένα προϊόντα.

Ξηροδερμία λόγω ηλικίας

Ο μεταβολισμός του δέρματος αρχίζει να επιβραδύνεται από την ηλικία των 25, γι’ αυτό η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το δέρμα. Εάν αρχίσετε εγκαίρως να χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες και λοσιόν σώματος και αφρόλουτρα για ξηροδερμία με ουρία και κηραμίδια, το ξηρό δέρμα δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς στα γεράματα.

Φροντίδα για ξηρό δέρμα

Η φροντίδα του ξηρού δέρματος απαιτεί τακτική περιποίηση, ανεξάρτητα από την ηλικία ή από το πόσο ξηρό δέρμα έχετε. Εκτός από την εφαρμογή κατάλληλων καλλυντικών για ξηρό δέρμα, μπορείτε να κάνετε ακόμη κάτι επιπλέον:

  • Χρησιμοποιήστε απαλά απορρυπαντικά.
  • Το χειμώνα, προστατέψτε τα χέρια σας από το κρύο και φοράτε γάντια.
  • Συντομεύστε τη διαμονή σας στο μπάνιο. Μην κάνετε μπάνιο, αλλά κάντε ντους. Ιδανικά χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό λάδι ντους για ξηρό δέρμα.
  • Αμέσως μετά το ντους, απλώστε μια κρέμα στο ξηρό δέρμα.

Στο notino.gr θα βρείτε τα καλύτερα καλλυντικά σώματος για ξηρό δέρμα από τις επωνυμίες Bioderma, CeraVe, Eucerin, Avène, La Roche-Posay και άλλες δημοφιλείς επωνυμίες σε εξαιρετικές τιμές!