Φροντίδα μετά τον ήλιο

Κορυφαία σε πώληση

Το μαυρισμένο δέρμα κολακεύει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αλλά η UV ακτινοβολία ταλαιπωρεί το δέρμα μας. Γερνάει γρηγορότερα, ξηραίνεται, χαλαρώνει και χάνει την ελαστικότητά του. Βασιστείτε σε ποιοτικά προϊόντα μετά την ηλιοθεραπεία, τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα και μειώνουν όλες τις ανεπιθύμητες συνέπειες που σχετίζονται με την παραμονή στον ήλιο. Ανακαλύψτε τα οφέλη των τζελ, των λοσιόν και των κρεμών μετά την ηλιοθεραπεία!

7 λόγοι για να χρησιμοποιείτε προϊόντα για μετά τον ήλιο:

  • Ενυδατώνουν το δέρμα σας, ώστε να μην ξηραίνεται ή να είναι χαλαρό.
  • ✓ Αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος και το σχηματισμό νέων ρυτίδων.
  • ✓ Επιταχύνουν την αναγέννηση του δέρματος και αποκαθιστούν την υγιή εμφάνισή του.
  • ✓ Αποτρέπουν την απότομη απολέπιση του ανώτερου στρώματος του δέρματος.
  • ✓ Τα τζελ για μετά την ηλιοθεραπεία έχουν δροσιστικό αποτέλεσμα και καταπραΰνουν το καμένο δέρμα.
  • ✓ Τα γαλακτώματα και οι κρέμες για μετά τον ήλιο με β-καροτίνη, κάνουν πιο έντονα και παρατείνουν τα αποτελέσματα του μαυρίσματος.
  • ✓ Είναι κατάλληλα για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία στον ήλιο ή μετά το σολάριουμ.

Τύποι προϊόντων για μετά την ηλιοθεραπεία:

Οι κρέμες για μετά τον ήλιο είναι πιο πυκνές, οπότε απορροφώνται σιγά - σιγά. Επομένως, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για το πρόσωπο και τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος. Αν, από την άλλη πλευρά, βιάζεστε, προτιμήστε τα σπρέι για μετά τον ήλιο με βάση το λάδι, τα οποία εφαρμόζονται γρήγορα και είναι κατάλληλα για εφαρμογή στο σώμα.

Τα γαλακτώματα για μετά την ηλιοθεραπεία είναι εύκολο να απλωθούν και να απορροφηθούν και επομένως είναι κατάλληλα για τη φροντίδα του δέρματος ολόκληρου του σώματος. Έχουν παρόμοια σύσταση με τα τζελ για μετά την ηλιοθεραπεία, τα οποία συχνά περιέχουν δροσιστικά συστατικά. Θα τα εκτιμήσετε ιδιαίτερα όταν έχετε καεί ελαφρώς στον ήλιο.

Εάν το δέρμα σας έχει κοκκινίσει, έχει καεί ή πονάει όταν το αγγίζετε, διαλέξτε την πανθενόλη μετά την ηλιοθεραπεία. Είναι η καλύτερη πρώτη βοήθεια για το καμένο δέρμα. Απλώνοντας πανθενόλη σε καμένο δέρμα δεν πονάει καθόλου, απορροφάται γρήγορα και το δροσίζει ευχάριστα.

Και αν ψάχνετε για ένα προϊόν για μετά τον ήλιο που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, δοκιμάστε ένα τζελ για ντους για μετά την ηλιοθεραπεία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα ευχάριστο ντους και ταυτόχρονα φροντίστε το δέρμα σας μετά την ηλιοθεραπεία.