Μάσκες με άργιλο

Η μάσκα προσώπου με άργιλο μπορεί στην κυριολεξία να κάνει θαύματα με την επιδερμίδα! Ανακαλύψτε τη δύναμη αυτού του φυσικού συστατικού, τα ευεργετικά αποτελέσματα του οποίου χρησιμοποιήθηκαν από τους αρχαίους Αιγύπτιους και αποκαταστήστε την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας.

Ο άργιλος είναι αλεσμένο χώμα σε σκόνη εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, πυρίτιο), ιχνοστοιχεία και άλλα ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Οι τέλειες ιδιότητες απορρόφησης και προσρόφησης αφαιρούν τους ρύπους από την επιδερμίδα και την αναζωογονούν. Η μάσκα προσώπου με άργιλο είναι επομένως ένας πολυχρηστικός βοηθός στην καταπολέμηση της ακμής, των διευρυμένων πόρων και των μαύρων στιγμάτων, αλλά μπορεί επίσης να αποτοξινώσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα και να αποκαταστήσει την απαλότητα και τη λάμψη της.

Μάσκες με άργιλο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας:

Η αναλογία μεταλλικών και άλλων στοιχείων που περιέχονται στον άργιλο καθορίζεται από το χρώμα και την καλλυντική χρήση του:

  • Ο πράσινος άργιλος μπορεί εύκολα να απαλλάξει την λιπαρή επιδερμίδα από τους ρύπους και τις τοξίνες. Επιπλέον, η μάσκα με πράσινο άργιλο συσφίγγει τους πόρους και απαλύνει την επιδερμίδα. Είναι μια ιδανική μάσκα με άργιλο κατά της ακμής.
  • Ο λευκός άργιλος (καολίνη) είναι κατάλληλος για ευαίσθητη, λιπαρή ή ώριμη επιδερμίδα, την οποία καταπραΰνει και ενισχύει. Η μάσκα με λευκό άργιλο δρα ως απολεπιστικό, κι έτσι απομακρύνει γρήγορα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Η επιδερμίδα είναι υπέροχα ματ και απαλή μετά τη χρήση μάσκας με λευκό άργιλο.
  • Ο ροζ άργιλος μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα την κοκκινωπή και ερεθισμένη επιδερμίδα. Την καταπραΰνει απαλά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, αυτή η μάσκα προσώπου με άργιλο αφαιρεί τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα και δεν την ξηραίνει.

Επιλέξτε μια καθαριστική μάσκα με άργιλο από τις δημοφιλείς επωνυμίες Vichy, TONYMOLY, Emma Hardie και άλλες επωνυμίες και απολαύστε λαμπερή επιδερμίδα.