Γυναικεία αρώματα με σανταλόξυλο

Κορυφαία σε πώληση

Το μεθυστικό άρωμα του σανταλόξυλου έχει χαλαρωτικές ιδιότητες, μειώνει το άγχος και θεωρείται πολύ ισχυρό αφροδισιακό. Το σανταλόξυλο άρωμα είναι σύμβολο ζωτικότητας. Είναι καθαρό και ξεχωριστό και αποτελεί πολύτιμο συστατικό της αρωματοποιίας και της αρωματοθεραπείας. Το ζεστό άρωμα του σανταλόξυλου είναι ιδανική βάση για τα φθινοπωρινά και χειμερινά αρώματα.

Ο χαρακτήρας του αρώματος σανταλόξυλου:

Αυτό το πλούσιο και συγχρόνως λεπτό άρωμα γλυκού ξύλου χαρίζει ζεστές αποχρώσεις στα αρώματα. Αναδεικνύεται περισσότερο όταν συνδυάζεται με ανατολίτικα συστατικά.

Πώς παράγονται τα γυναικεία αρώματα με σανταλόξυλο:

Για την παραγωγή του ελαίου σανταλόξυλου εφαρμόζεται η απόσταξη με ατμό ώριμων για συγκομιδή δέντρων του γένους Santalum Album. Επειδή τα δέντρα αυτά αποδίδουν περισσότερο αιθέριο έλαιο μεταξύ του 60ου και 80ου έτους ηλικίας τους, το έλαιο σανταλόξυλου είναι σήμερα πολύ σπάνιο και ακριβό.

Το μεθυστικό άρωμα σανταλόξυλου, σε συνδυασμό με τις λουλουδένιες νότες των αρωμάτων, αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για τις ψυχρές μέρες. Ανακαλύψτε κι εσείς το αγαπημένο σας άρωμα με σανταλόξυλο!