Παστέλ χρώματα μαλλιών

Παστέλ χρώματα μαλλιών
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Χρώμα βαφής μαλλιών
Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   2

Δώστε ζωντάνια στη μέρα σας με παστέλ βαφές και χαρίστε παιχνιδιάρικο χρώμα στα μαλλιά σας. Οι παστέλ βαφές μαλλιών προσφέρουν ποικιλία αποχρώσεων και είναι υπέροχες το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο!

Δοκιμάστε το δημοφιλές παστέλ ροζ χρώμα μαλλιών, που χαρίζει λάμψη σε όλα τα ξανθά μαλλιά. Δώστε ζωντάνια στα μαλλιά σας με μπλε, μωβ ή πράσινο χρώμα. Για τέλειο αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε τις παστέλ βαφές των εταιρειών Maria Nila, L´Oréal ParisWella Professionals και άλλων!

Μπορείτε να απολαύσετε το παστέλ χρώμα στα μαλλιά σας για λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Αρκεί να επιλέξετε το σωστό προϊόν. Επιθυμείτε μια σύντομη αλλαγή για ένα πάρτι ή για τις διακοπές σας; Δοκιμάστε ημιμόνιμες παστέλ βαφές, σπρέι βαφής ή μάσκες θρέψης. Σας εξασφαλίζουν όμορφο χρώμα και απαλά μαλλιά. Επιπλέον μετά από μερικές ημέρες μπορείτε να επιστρέψετε στο αρχικό σας χρώμα.

Επιθυμείτε μόνιμη αλλαγή και ξέρετε ότι είστε γεννημένοι για παστέλ μαλλιά; Επιλέξτε μόνιμες βαφές που διαρκούν περισσότερο από τις μάσκες θρέψης. Δεν θα χρειαστεί να επαναλαμβάνετε τη βαφή πολύ συχνά και θα απολαμβάνετε το παιχνιδιάρικο και ζωντανό χρώμα τους για πολύ περισσότερο. Ακόμα και στην περίπτωση των παστέλ βαφών, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά.

Η προετοιμασία πριν από τη βαφή είναι επίσης σημαντική

Δεν είστε ξανθιά και θέλετε να αποκτήσετε όμορφα, ανοιχτά παστέλ μαλλιά; Αρχικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξανοιχτικό μαλλιών και ακολούθως το χρώμα που ονειρεύεστε. Στη συνέχεια, απολαύστε το πρωτότυπο χρώμα των μαλλιών σας!