Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας

Έχετε επιλέξει
  • Μαλλιά με πυτιρίδα
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   7
  •   1
  •   1
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Η τριχόπτωση ή αλωπεκίαση είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα που όμως μας προκαλεί έντονο άγχος.

Το πρόβλημα της πιτυρίδας επηρεάζει μέχρι και το ήμισυ του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της ζωής. Οι ενοχλητική φαγούρα και τα μικροσκοπικά σωματίδια νεκρού δέρματος που πέφτουν στα ρούχα σας δεν είναι τόσο ωραία. Η πιτυρίδα έχει πολλές αιτίες, όπως αφυδάτωση του δέρματος, έλλειψη θρεπτικών ουσιών, μειωμένη ανοσία και χρήση ακατάλληλων σαμπουάν και άλλων καλλυντικών για τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε εξειδικευμένα προϊόντα κατά της πιτυρίδας για να θεραπεύσετε το δέρμα σας.

Πρώτα χρησιμοποιήσε ένα ειδικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέπει την εξάπλωση μικροοργανισμών που προκαλούν φολιδωτό δέρμα. Ένα πραγματικά καλό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας όχι μόνο αφαιρεί την υπάρχουσα πιτυρίδα αλλά και αποτρέπει την επαναδημιουργία της.

Επιλέξτε το καλύτερο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας από την μεγάλη ποικιλία στο notino.gr για όμορφα μαλλιά και υγιές δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Κοντά μας θα βρείτε ποιοτικά σαμπουάν από τις καλύτερε μάρκες όπως Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Neutrogena, Vichy, Ziaja κ.α.