Θηλές για το μπιμπερό

Κορυφαία σε πώληση

Ανταλλακτικές θηλές για μπιμπερό

Με τη σωστή θηλή, το τάισμα του μωρού θα είναι πολύ πιο εύκολο. Οι ποιοτικές θηλές για το μπιμπερό εξασφαλίζουν την άνεση του μωρού σας όταν πίνει ή τρώει. Οι θηλές (μερικές φορές αποκαλούνται και πιπίλες για το μπιμπερό) συνήθως είναι μέρος του μπιμπερό, αλλά μετά από λίγο χρειάζεται να αντικατασταθούν είτε με μεγαλύτερη θηλή για χυμούς ή κρέμες είτε εάν το μωρό φθείρει τη θηλή με τα πρώτα του δόντια. Γενικότερα οι θηλές πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 3 μήνες ως προφύλαξη.

Πώς να διαλέξετε μια θηλή;

Όταν διαλέγετε θηλή για μπιμπερό προσέξτε το ρυθμό ροής, το υλικό, το σχήμα και το συνολικό μέγεθος.

Μέγεθος και σχήμα της θηλής

  • Το μέγεθος της θηλής πρέπει να επιλέγεται με βάση την ηλικία του μωρού. Όσο πιο μικρό είναι το μωρό τόσο πιο αργή ροή θέλει. Έτσι οι θηλές για νεογέννητα πρέπει να είναι μικρές, με αργή ροή και σταδιακά να αυξάνεται το μέγεθος καθώς μεγαλώνει το μωρό.
  • Το σχήμα της θηλής μπορεί να είναι στρογγυλό ή επίπεδο ή με ανατομικό σχήμα. Κάθε μωρό διαφέρει, γι’ αυτό συστήνουμε να δοκιμάσετε διάφορες θηλές.

Ροή της θηλής

Η σωστή διάμετρος της τρύπας εξασφαλίζει ότι το μωρό δεν θα κουραστεί ρουφώντας δυνατά, αντίθετα μπορεί να χαλαρώσει και να αναπνέει με ευκολία καθώς τρώει. Η επιλογή εξαρτάται και από την πυκνότητα του υγρού:

  • Αργή ροή – θηλή για νερό, τσάι και χυμό
  • Μεσαία ροή – θηλή για γάλα
  • Γρήγορη ροή – θηλή για κρέμα

Η συμβουλή μας: Για τα μωρά με ευαίσθητο στομάχι διαλέξτε μια θηλή κατά των κολικών που εμποδίζει το μωρό να καταπίνει υπερβολική ποσότητα αέρα όταν τρώει.

Υλικό της θηλής

Οι θηλές σχεδιάζονται έτσι ώστε να μιμούνται το σχήμα και τη λειτουργία του θηλασμού και, χάρη στο ποιοτικό υλικό, ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του μωρού.

  • Οι θηλές από σιλικόνη διαρκούν περισσότερο και διατηρούν το σχήμα του σε καλή κατάσταση. Καθώς βγαίνουν τα πρώτα δόντια, οι θηλές πρέπει να ελέγχονται τακτικά καθώς αυτά μπορεί να φθείρουν εύκολα τη θηλή από σιλικόνη του μπιμπερό.
  • Οι λαστιχένιες θηλές από λάτεξ είναι ελαφρώς πιο μαλακές και η αναρρόφηση από θηλές λάτεξ είναι πιο εύκολη για τα μωρά. Φθείρονται γρηγορότερα από τις θηλές σιλικόνης.

Ανακαλύψτε κι άλλους χρήσιμους βοηθούς στην κατηγορία περιποίηση για μωρά στο notino.gr!