Δοχεία φαγητού για παιδιά

Κορυφαία σε πώληση

Πώς να διαλέξετε ένα παιδικό δοχείο φαγητού

Ξεχάστε τα τσαλακωμένα ψωμάκια στα σακουλάκια τροφίμων. Το δοχείο φαγητού σας επιτρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη στην προετοιμασία των διαφόρων σνακ, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας ξανά το δοχείο για φαγητό στο σχολείο, στη βόλτα και στο ταξίδι.

Πώς μοιάζει το ιδανικό δοχείο φαγητού για παιδιά

Πριν αγοράσετε, σκεφτείτε τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα δοχείο φαγητού:

  • Μέγεθος. Το σνακ πρέπει να χωράει ολόκληρο στο δοχείο φαγητού ή τουλάχιστον το βασικό μέρος του που χρειάζεται σκληρό εξωτερικό περιτύλιγμα. Το πολύ μεγάλο θα έπιανε άσκοπα πολύ χώρο στην τσάντα και το σνακ θα «πετούσε», ενώ και το πολύ μικρό θα ήταν άχρηστο.
  • Υλικό. Για τα παιδιά, το ιδανικό υλικό είναι το πλαστικό το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εάν πέσει κατά λάθος στο πάτωμα δεν θα συμβεί κανένα ατύχημα σε αντίθεση με το γυάλινο. Εάν έχετε πλυντήριο πιάτων, τότε βεβαιωθείτε ότι το δοχείο φαγητού μπαίνει στο πλυντήριο.
  • Σφράγιση. Θέλετε να βάζετε που και που στο δοχείο κάτι άλλο πέρα από σάντουιτς; Τότε προσέξτε τη σφράγιση. Τα συστατικά σιλικόνης εξασφαλίζουν ότι ούτε ο χυμός φρούτων ούτε οποιοδήποτε άλλο υγρό θα χυθεί ανάμεσα στα βιβλία.
  • Διαχωριστικά. Το δοχείο φαγητού με θήκες διαχωρίζει τα ζουμερά φαγητά, τα ξηρά και τα φαγητά με έντονη μυρωδιά.
  • Ευχαρίστηση. Το τελευταίο σημείο αλλά σίγουρα είναι και το πιο σημαντικό. Εάν αγοράζετε στο παιδί σας ένα δοχείο φαγητού, αφήστε το να διαλέξει μόνο του ή διαλέξτε ένα σύμφωνα με τα γούστα του.

Πολύ περισσότερο από ένα απλό τάπερ φαγητού

Το δοχείο φαγητού σαν ένα κομψό αξεσουάρ; Τα παιδιά ενδιαφέρονται για την όμορφη εμφάνιση και να είστε σίγουροι ότι ένα παιδικό δοχείο φαγητού σε σετ με μπουκάλι θα ευχαριστήσει τον μικρό μαθητή σας – ως δώρο γενεθλίων ή Χριστουγέννων. Ωστόσο το δοχείο φαγητού δε βρίσκει εφαρμογή μόνο στο σχολείο. Όταν πάτε ένα ταξίδι, ένα δοχείο φαγητού ή ένα μπολ με καπάκι θα διατηρήσει το φαγητό σας στο σάκο σας.

Συσκευασίες φαγητού που ξαναγεμίζουν

Μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε το σνακ του μικρού παιδιού σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργείτε νέα απορρίμματα. Οι συσκευασίες φαγητού που ξαναγεμίζουν είναι ιδανικές για τις μητέρες που θέλουν να έχουν τη διατροφή του παιδιού τους υπό έλεγχο. Η συσκευασία είναι πολύ άνετη για το παιδί. Την κρατάει άνετα με το χέρι του και μπορεί να πιει το περιεχόμενο άνετα στο καροτσάκι, για παράδειγμα.

Ανοίξτε απλώς τη συσκευασία φαγητού και γεμίστε τη με μείγμα φρούτων, γιαούρτι ή ό,τι εσείς θέλετε. Στη συνέχεια κλείστε καλά τη συσκευασία με το φερμουάρ, συνήθως διπλό. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα χυθεί πουθενά. Πλένονται εύκολα και συνήθως τοποθετούνται στο πλυντήριο ή στο ψυγείο.

Λέγεται ότι τρώμε επίσης με τα μάτια μας, και αυτό ισχύει και στα παιδιά. Εάν πακετάρετε υγιεινά καλούδια σε ένα όμορφο δοχείο φαγητού, να είστε σίγουροι ότι αυτό θα επιστραφεί άδειο. Τώρα γνωρίζετε τί πρέπει να διαθέτει το ιδανικό δοχείο φαγητού, γι’ αυτό ας πάμε να αγοράσουμε. Μπορείτε να βρείτε ποιοτικά παιδικά αξεσουάρ στο notino.gr!