Εσώρουχα λοχείας

Εσώρουχα λοχείας για εγκύους και το μαιευτήριο

Χαρίστε στον εαυτό σας μέγιστη άνεση τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό και την περίοδο της λοχείας! Τα εσώρουχα λοχείας αναπνέουν, είναι απαλά και σταθεροποιούν καλά τις σερβιέτες λοχείας. Χάρη στις ελαστικές ταινίες συγκρατούνται τέλεια και συγχρόνως δεν πιέζουν ή τραβάνε πουθενά. Εξασφαλίζουν ευχάριστη άνεση τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα και είναι πολύ απαλά με τις ευαίσθητες περιοχές. Θα σας συμβουλέψουμε ποια εσώρουχα λοχείας να διαλέξετε.

Πλεονεκτήματα των εσωρούχων λοχείας

  • Αναπνέουν και διευκολύνουν την αποκατάσταση μετά τον τοκετό.
  • Προσαρμόζονται τέλεια με τη χρήση της σερβιέτας λοχείας.
  • Κατάλληλα για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.
  • Πολύ ευχάριστα και πρακτικά κατά την παραμονή σας στο μαιευτήριο.

Εσώρουχα λοχείας και εγκυμοσύνης

Εύκαμπτα εσώρουχα που αναπνέουν, φιλικά προς το δέρμα είναι ιδανικό να τα αγοράζετε ήδη από την εγκυμοσύνη, όταν το σώμα αρχίζει να προετοιμάζεται για τη μητρότητα. Το σουτιέν μητρότητας εξασφαλίζει τέλεια στήριξη στο στήθος που μεγαλώνει ενώ παράλληλα σας συστήνουμε να αγοράσετε και εσώρουχα μητρότητας τα οποία δεν πιέζουν την κοιλιά και προσαρμόζονται στο σώμα.

Μετά τη γέννα, θα χρησιμοποιήσετε τα διχτυωτά εσώρουχα για το μαιευτήριο μιας χρήσης, τα οποία μπορείτε απλώς να πετάξετε στον κάδο απορριμάτων μετά τη χρήση. Στην περίοδο της λοχείας τα άνετα, επαναχρησιμοποιήσιμα εσώρουχα λοχείας εξασφαλίζουν άνεση.

Η συμβουλή μας: Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας στο μαιευτήριο εσώρουχα λοχείας μιας χρήσης˙ ιδανικά 3 με 4 τεμάχια για όλη τη διαμονή σας.

Τα εσώρουχα εγκυμοσύνης και τα εσώρουχα λοχείας παρέχουν άνεση την οποία πρέπει να απολαμβάνει κάθε νέα μητέρα! Ο εξοπλισμός λοχείας πρέπει επίσης να περιλαμβάνει επιθέματα στήθους, ζώνες για μετά τη γέννα, σερβιέτες λοχείας ή καταπραϋντική κρέμα για τις θηλές. Ανακαλύψτε την ευρεία ποικιλία των προϊόντων για τη μητέρα και τα μωρά στο notino.gr σήμερα!