Σουτιέν θηλασμού

Άνετα σουτιέν θηλασμού

Χαρίστε στον εαυτό σας άνεση κατά τον θηλασμό! Τα σουτιέν θηλασμού είναι πρακτικά εσώρουχα που θα αγαπήσει κάθε νέα μητέρα αλλά και κάθε γυναίκα ακριβώς προτού γεννήσει. Τα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού παρέχουν ικανοποιητική στήριξη, αναπνέουν και προσαρμόζονται τέλεια στην αλλαγή μεγέθους του στήθους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εξασφαλίζουν ευχάριστη άνεση για το ευαίσθητο στήθος και διευκολύνουν τον θηλασμό χάρη στα αποσπώμενα κύπελλα. Θα σας συμβουλέψουμε πώς να διαλέξετε το σωστό σουτιέν θηλασμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης – οφέλη

 • Χάρη στις απορροφητικές ιδιότητές τους αποτρέπουν τη διαρροή του γάλακτος στα ρούχα.
 • Διατηρούν το σχήμα του στήθους και προσαρμόζονται τέλεια στις αλλαγές του κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Οι φαρδιές τιράντες, το ρυθμιζόμενο κούμπωμα και το απαλό εύκαμπτο υλικό παρέχουν τέλεια στήριξη στο ευαίσθητο στήθος.
 • Τα αποσπώμενα κύπελλα επιτρέπουν τον εύκολο θηλασμό οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
 • Έχουν αρκετό χώρο για επιθέματα στήθους και προστατευτικά θηλών.
 • Το σουτιέν θηλασμού είναι διακριτικό, άνετο και πρακτικό.

Πότε να αγοράσω σουτιέν θηλασμού

Η ιδανική περίοδος για να αγοράσετε σουτιέν θηλασμού είναι μια εβδομάδα μετά τον τοκετό, όταν η αύξηση του στήθους σταματάει και το μέγεθος σταθεροποιείται. Το σχήμα και ο όγκος του στήθους αρχίζει να αλλάζει ήδη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (περίπου στον 5ο μήνα) και εξαιτίας αυτού χρησιμοποιείται το σουτιέν θηλασμού, για να παρέχει την απαραίτητη άνεση την περίοδο πριν τον τοκετό, όταν το κλασικό σουτιέν θα προκαλούσε δυσφορία.

Πώς να διαλέξετε σουτιέν θηλασμού

Για να διαλέξετε το κατάλληλο σουτιέν θηλασμού, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σωστό μέγεθος, στο εάν αναπνέει, στην ανθεκτικότητα του υλικού και στην συνολική πρακτικότητα του εσώρουχου.

Τύποι σουτιέν θηλασμού:

 • Το σουτιέν θηλασμού χωρίς ραφή δεν επιβαρύνει το ευαίσθητο στήθος και δεν το ερεθίζει.
 • Το σουτιέν θηλασμού χωρίς μπανέλα είναι κατάλληλο κυρίως για το πρώτο μισό του χρόνου, όταν ο θηλασμός είναι πολύ συχνός και η παραγωγή γάλακτος σταθεροποιείται.
 • Το σουτιέν θηλασμού με δαντέλα ή το σουτιέν θηλασμού με μπανέλα είναι κατάλληλο κατά την περίοδο που ο θηλασμός δεν είναι πολύ συχνός και το στήθος δεν είναι πολύ ευαίσθητο.
 • Το σουτιέν θηλασμού για τη νύχτα προσαρμόζεται ώστε να έχετε έναν άνετο ύπνο καθώς και εύκολο θηλασμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Το αθλητικό σουτιέν θηλασμού είναι ένα σουτιέν χωρίς ραφές, που φοριέται από το κεφάλι και εξασφαλίζει μέγιστη άνεση κατά τις αθλητικές σας δραστηριότητες.
 • Το νυχτικό θηλασμού συνδυάζει ένα σουτιέν με αποσπώμενα κύπελλα μαζί με ένα κομπινεζόν από ελαστικό υλικό το οποίο συγχρόνως ενισχύει την περιοχή της κοιλιάς.

Μέγεθος του σουτιέν θηλασμού

Γενικά, το μέγεθος του στήθους αλλάζει ένα με δύο μεγέθη μετά τον τοκετό, όμως αυτό είναι σχετικό και εξαρτάται από την κάθε γυναίκα. Όταν διαλέγετε, να θυμάστε ότι το κύπελλο, η μπανέλα και η περιφέρεια του σουτιέν θηλασμού δεν πρέπει να πιέζουν πουθενά και πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στα κύπελλα για να βάλετε επιθέματα στήθους. Ωστόσο ένα σουτιέν θηλασμού που είναι πολύ μεγάλο δεν θα είναι πλέον λειτουργικό.

Υλικό του σουτιέν θηλασμού

 • Διαλέξτε το υλικό του σουτιέν θηλασμού σύμφωνα με το τί φορούσατε πριν τον τοκετό.
 • Τα ελαστικά υλικά εξασφαλίζουν ικανοποιητική ευλυγισία και είναι πολύ σταθερά στο σχήμα και στο χρώμα.
 • Τα βαμβακερά σουτιέν θηλασμού αναπνέουν και μπορείτε εύκολα να τα βράσετε για τέλεια αποστείρωση.

Με ένα πρακτικό σουτιέν θηλασμού κατασκευασμένο από ευχάριστα υλικά, ο θηλασμός θα είναι πολύ πιο εύκολος! Στο notino.gr έχουμε χρήσιμα προϊόντα για το θηλασμό και για τις θηλάζουσες μητέρες όπως είναι τα εσώρουχα λοχείας, οι ζώνες για μετά τη γέννα, τα καλλυντικά λοχείας ή τα θήλαστρα. Διαλέξτε σήμερα!