Σφουγγάρι

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Γιατί να χρησιμοποιείτε σφουγγάρι;

Το σφουγγάρι έχει μια πιο σημαντική λειτουργία απ’ ότι πιστεύετε. Δώστε μια ευκαιρία στο σφουγγάρι και το δέρμα σας θα σας ανταμείψει ανάλογα.

Το σφουγγάρι μπάνιου βοηθά στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος αφαιρώντας απαλά τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιώντας την υποδόρια κυκλοφορία του αίματος. Με τη βοήθειά του, θα δημιουργήσετε επίσης έναν πλούσιο αφρό ενισχύοντας έτσι τα αποτελέσματα του τζελ μπάνιου.

Επιπλέον, το σφουγγάρι απαλύνει το τραχύ δέρμα στους αγκώνες, στις φτέρνες και στα γόνατα και παράλληλα είναι ένα ιδανικό μέσο χαλάρωσης και μασάζ. Τα σφουγγάρια παράγονται όχι μόνο σε πολλά χρώματα αλλά και με διαφορετικές επιφάνειες (υφές) για συγκεκριμένα μέρη του σώματος (σφουγγάρι για την πλάτη, τις φτέρνες ή ακόμη και το πρόσωπο).

Θαλάσσιο σφουγγάρι

Προτιμάτε φυσικά προϊόντα; Βασιστείτε σε ένα φυσικό σφουγγάρι από θαλάσσια σφουγγάρια, τα οποία συλλέγονται σε τροπικές θάλασσες σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα 100% φυσικό και 100% βιοδιασπώμενο προϊόν, το οποίο μπορείτε στο τέλος της ζωής του να το χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, ως λίπασμα.

Το θαλάσσιο σφουγγάρι είναι κατάλληλο για το προβληματικό και ευαίσθητο δέρμα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και ιώδιο και εξαιρετική απορροφητικότητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ως σφουγγάρι πλύσης, αλλά και ως καλλυντικό σφουγγάρι, για παράδειγμα.

Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό ή φυσικό σφουγγάρι ή, για παράδειγμα, ένα σφουγγάρι μπάνιου και σαπούνι 2 σε 1, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να το επιλέξετε στο notino.gr!

Η συμβουλή μας: Δοκιμάστε επίσης το σφουγγάρι konjac στο πρόσωπο και απολαύστε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα!