Σφουγγαράκι konjac για το πρόσωπο

Δοκιμάστε το τρέντι σφουγγαράκι konjac για το πρόσωπο με το οποίο μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας και να κάνετε απαλό μασάζ. Μην σας απασχολεί πια αν έχετε αρκετούς δίσκους ντεμακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σφουγγαράκι καθαρισμού konjac για το πρόσωπο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

Τα οφέλη του φυσικού σφουγγαριού konjac

  • Είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα.
  • Δεν ερεθίζει το δέρμα και ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους.
  • Συμβάλλει στον καθαρισμό των πόρων και στην πρόληψη του σχηματισμού μαύρων στιγμάτων και ακμής.
  • Αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα.
  • Η χρήση του είναι φιλική προς το περιβάλλον. 

Τρόπος χρήσης του σφουγγαριού καθαρισμού konjac για το πρόσωπο

Βυθίστε πρώτα το σφουγγαράκι σε νερό για να μαλακώσει. Για τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ, πιέστε το σφουγγαράκι για να αφαιρέσετε το περιττό νερό και εφαρμόστε πάνω του τζελ καθαρισμού προσώπου ή γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Καθαρίστε το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από το μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε καλά το σφουγγαράκι, πιέστε το για να αφαιρέσετε το νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Με τη σωστή φροντίδα, το σφουγγαράκι konjac έχει διάρκεια ζωής έως τρεις μήνες.

Τι είναι το konjac

Τα σφουγγαράκια konjac παρασκευάζονται από το βολβό του φυτού konjac. Πρόκειται για ένα πολυετές ασιατικό φυτό που ευδοκιμεί σε μεγάλο υψόμετρο. Τα τελευταία χρόνια, χάρη στις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στα καλλυντικά και σε άλλους τομείς. Περιέχει μεγάλη ποσότητα ανόργανων συστατικών και δρα ευεργετικά στην ισορροπία του δέρματος.

Δοκιμάστε ένα ποιοτικό φυσικό σφουγγαράκι konjac των εταιρειών Garnier, Yasumi ή Erborian και απολαύστε απόλυτα καθαρό δέρμα.