Ελαφρόπετρα για τα πόδια

Ελαφρόπετρα για τα πόδια
Κορυφαία σε πώληση

Χρησιμοποιείτε τακτικά ελαφρόπετρα για τα πόδια και απολαύστε απόλυτα μαλακά πόδια χωρίς σκληρό δέρμα. Η τραχιά επιφάνεια της ελαφρόπετρας μαλακώνει το δέρμα από τις φτέρνες, τους αγκώνες και άλλα σημεία του σώματος που ταλαιπωρούνται από κεράτινη επιδερμίδα.

Πώς να χρησιμοποιείτε την ελαφρόπετρα

  1. Αρχικά, μαλακώστε το σκληρό δέρμα σε ζεστό νερό.
  2. Μουλιάστε την ελαφρόπετρα σε νερό και τρίψτε απαλά το σκληρό δέρμα που επιθυμείτε να απομακρύνετε. Το καλά μουλιασμένο δέρμα αφαιρείται εύκολα, οπότε η επιδερμίδα παραμένει απαλή. Δεν χρειάζεται να πιέζετε την ελαφρόπετρα, απλά τρίψτε την απαλά στην επιδερμίδα σας.
  3. Μετά από λίγο, πλύντε το δέρμα σας και συνεχίστε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
  4. Να θυμάστε ότι η ελαφρόπετρα φθείρεται με τη χρήση. Να την ξεπλένετε συνεχώς.
  5. Τέλος, στεγνώστε το δέρμα σας με μια πετσέτα και χρησιμοποιήστε κρέμα ποδιών ή λάδι καρύδας, που εξασφαλίζουν ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκεί για τα πόδια σας. 

Για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση την ελαφρόπετρα για τις φτέρνες, χρειάζεται να την φροντίζετε. Τρίψτε την μετά από κάθε χρήση, για παράδειγμα με μια καθαρή οδοντόβουρτσα. Έτσι θα αφαιρέσετε όποια μικρά υπολείμματα δέρματος έχουν κολλήσει στους πόρους της. Που και που μπορείτε να την βράζετε ώστε να αφαιρείται ακόμη και η τελευταία βρωμιά. Πάντα να αφήνετε την ελαφρόπετρα να στεγνώνει καλά.

Υλικό ελαφρόπετρας για τα πόδια

Διαλέξτε ελαφρόπετρα σύμφωνα με το υλικό που σας ταιριάζει καλύτερα. Η φυσική ελαφρόπετρα προέρχεται από πυριγενή βράχο, συνήθως από ηφαιστειακό γυαλί, που είναι έντονα πορώδης κι έτσι απομακρύνει το νεκρό δέρμα. Οι τεχνητές ελαφρόπετρες, οι οποίες μιμούνται πιστά και την ποιότητα και την εμφάνιση των φυσικών, είναι το ίδιο ποιοτικές.

Πώς αλλιώς να ξεφορτωθείτε το σκληρό δέρμα;

Εκτός από την ελαφρόπετρα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε από μια ευρεία επιλογή άλλων προϊόντων και βοηθημάτων. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, ένα peeling για τα πόδια, του οποίου τα μικροσφαιρίδια κάνουν μασάζ και μαλακώνουν το δέρμα, απολεπιστικές κάλτσες ή μια ηλεκτρική λίμα για τα πόδια, με την οποία μπορείτε να απομακρύνετε το ανεπιθύμητο δέρμα από τα πόδια σας ακόμη πιο γρήγορα.