Κρέμα ποδιών

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Πώς να διαλέγετε κρέμα ποδιών

Ξεχάστε τις σκασμένες φτέρνες και το ξηρό δέρμα των ποδιών. Εφαρμόστε τακτικά κρέμα ποδιών και απολαύστε τέλεια απαλό δέρμα - στις φτέρνες και σε ολόκληρα τα πόδια. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από κρέμες, μαλακτικά, θρεπτικά βούτυρα, ενυδατικούς ορούς ή αποτελεσματικές αλοιφές για τις φτέρνες που είναι κατάλληλες για καθημερινή φροντίδα.

Είδη κρεμών για τα πόδια

Υποφέρετε από ξηρές φτέρνες, κάλους ή ψάχνετε για μια κρέμα με δροσιστικό αποτέλεσμα; Επιλέξτε την καλύτερη κρέμα ποδιών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:

  • Η κρέμα για σκασμένες φτέρνες μαλακώνει έντονα το δέρμα και το αφήνει απαλό. Εφαρμόστε την κρέμα στις σκασμένες φτέρνες το πρωί και το βράδυ και αποτρέψτε περαιτέρω ρωγμές στο δέρμα.
  • Η ενυδατική κρέμα ποδιών τρέφει το δέρμα στα πόδια και τις φτέρνες και το αποτρέπει από το να σκληραίνει. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, κρέμα ποδιών με ουρία, η οποία ενισχύει επίσης τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος.
  • Η χαλαρωτική κρέμα για τα κουρασμένα πόδια θα σας ευχαριστήσει μετά από τα σπορ, έναν μακρύ περίπατο ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  • Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το δροσιστικό τζελ ποδιών κυρίως το ζεστό καλοκαίρι, όταν θέλετε να αναζωογονηθείτε, αλλά και μετά από ένα μακρύ ταξίδι.
  • Η κρέμα ποδιών κατά της εφίδρωσης λειτουργεί ως αντιιδρωτικό για τα πόδια. Μειώνει την εφίδρωση και απορροφά τις ανεπιθύμητες οσμές.
  • Η κρέμα για κότσια και κάλους αποτρέπει την κερατινοποίηση, λειαίνει και απομακρύνει τις ανωμαλίες του δέρματος ενώ παράλληλα το φροντίζει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για φτέρνες και πόδια

Απλώστε την κρέμα στα πόδια με κυκλικές κινήσεις και κάντε μασάζ με αυτήν στο δέρμα. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εφαρμόστε την κάθε μέρα, ιδανικά πριν από τον ύπνο μετά από το βραδινό ντους.

Η συμβουλή μας: Μία φορά την εβδομάδα, πριν εφαρμόσετε την κρέμα για τις φτέρνες, κάντε μια απολέπιση ποδιών, ή χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα ή μια ηλεκτρική λίμα ποδιών. Τρίβει το νεκρό δέρμα, το μαλακώνει και επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση της κρέμας.

Βρείτε την καλύτερη κρέμα για φτέρνες και πόδια Neutrogena, Scholl ή CeraVe ανάλογα με τις ιδιότητές της ή το αγαπημένο σας άρωμα και απολαύστε όμορφα πόδια όλο το χρόνο!