Απολέπιση ποδιών

Απολέπιση ποδιών
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Αξιολόγηση
  •   1

Scrub ποδιών για να έχετε απόλυτα λεία πόδια

Απολαύστε την αίσθηση να έχετε λεία και γεμάτα θρέψη πόδια και πείτε σύντομα αντίο στο ξηρό δέρμα, στις σκληρές φτέρνες και στα μικρά σκασίματα. Χάρη στα απαλά λειαντικά σωματίδια και στο σύμπλεγμα από ενεργά συστατικά, η απολέπιση για τα πόδια αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αιματώνει το δέρμα, παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση κι ακόμη προστατεύει από την περαιτέρω ξηρότητα και σκλήρυνση του δέρματος.

Πώς να κάνετε απολέπιση για τα πόδια;

  • Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα της απολέπισης σε βρεγμένο δέρμα στα πόδια, κάντε απαλό μασάζ στο σκληρό δέρμα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Σας συστήνουμε να εφαρμόζετε την απολέπιση στις φτέρνες και σε ολόκληρο το πόδι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
  • Αφού χρησιμοποιήσετε την απολέπιση, εφαρμόστε την αγαπημένη σας κρέμα για τα πόδια ή χαρίστε στο δέρμα μια εντατική θρέψη χρησιμοποιώντας τη μάσκα για τα πόδια.

Η συμβουλή μας: Δοκιμάστε επίσης κάλτσες απολέπισης, οι οποίες εμποτίζονται με ένα ενεργό υγρό που έχει καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Εάν το δέρμα των ποδιών είναι πολύ ξηρό και σκασμένο, τότε η ηλεκτρική λίμα ποδιών απομακρύνει αποτελεσματικά στο σκασμένο δέρμα και το προετοιμάζει για την περαιτέρω φροντίδα.

Χαρίζει στο δέρμα μια απολέπιση ποδιών για απόλυτα λεία αίσθηση και μια περιποιημένη εμφάνιση μετά από την έντονη κινητικότητα της ημέρας. Ανακαλύψτε τις μάσκες απολέπισης ποδιών και τα scrub ποδιών στο notino.gr!