Λοσιόν προσώπου

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   5
Κορυφαία σε πώληση

Μην ξεχνάτε τη λοσιόν προσώπου και φροντίστε την επιδερμίδα σας στο μέγιστο! Στην πρωινή ή και στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, η λοσιόν προσώπου εφαρμόζεται αμέσως μετά το τζελ καθαρισμού ή το γαλάκτωμα. Απομακρύνει τους ρύπους, αναζωογονεί το δέρμα και ενισχύει τα αποτελέσματα της κρέμας προσώπου που εφαρμόζεται μετά τη λοσιόν.

Στο notino.gr ετοιμάσαμε μια ευρεία γκάμα λοσιόν προσώπου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε λοσιόν προσώπου για ακμή, μαύρα στίγματα, χρωστικές κηλίδες, καθώς και λοσιόν χωρίς οινόπνευμα ή με εκχυλίσματα βοτάνων. Επιλέξτε τη κατάλληλη λοσιόν σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας και απολαύστε τέλεια φροντίδα και τέλεια αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα της λοσιόν προσώπου

  • Καταπραΰνει και αναζωογονεί.
  • Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή της κρέμας.
  • Απομακρύνει τα υπολείμματα, τους ρύπους, τον ιδρώτα και την σκόνη.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή λοσιόν προσώπου;

Επιλέξτε λοσιόν καθαρισμού προσώπου σύμφωνα με τον τύπο δέρματός σας. Για το λιπαρό και προβληματικό δέρμα είναι κατάλληλα τα εκχυλίσματα αλόης βέρα ή αγγουριού. Το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται επαρκή ενυδάτωση. Αν έχετε κανονικό δέρμα είστε κερδισμένες. Μπορείτε να επιλέξτε από την ευρεία γκάμα λοσιόν προσώπου ανάλογα με το αγαπημένο σας άρωμα. Τελικά τι θα διαλέξετε;