Σπρέι προσώπου

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   4
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Ανανεώστε, δροσίστε και ενυδατώστε την επιδερμίδας σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να πάτε αμέσως στο μπάνιο σας. Το αναζωογονητικό ντους μπορεί να σας το προσφέρει και το σπρέι προσώπου. Το ενυδατικό σπρέι προσώπου θα ανακουφίσει και αναζωογονήσει άμεσα την επιδερμίδα σας, ειδικά στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα, την φωτίζει, την καταπραϋνει και την αφήνει λεία και απαλή. Επιπλέον θα σας αναζωογονήσει και θα σας ξυπνήσει.

Ενυδατικά σπρέι προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθούν και πάνω από το μεικ απ, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραμόρφωση του. Ορισμένα ενυδατικά σπρέι προσώπου φιξάρουν το μεικ απ ακόμα καλύτερα. Το ενυδατικό σπρέι προσώπου μπορείτε να το πάρετε στην τσάντα σας ή στο γραφείο σας για να το έχετε πάντα έτοιμο για άμεση χρήση.

Το notino.gr προσφέρει ενυδατικά σπρέι προσώπου μόνο από πιστοποιημένες μάρκες εταιρειών καλλυντικών, επιλέξτε άφοβα το καλύτερο ενυδατικό σπρέι προσώπου για τον τύπο της επιδερμίδας σας.