Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χημικό peeling στο σπίτι; Ναι! Αλλά με προσοχή

17 Ιανουαρίου 2020Notino

Θέλετε να απαλλαγείτε από την ακμή, να λευκάνετε τις χρωστικές κηλίδες ή να απαλύνετε τις ρυτίδες; Το χημικό peeling στο σπίτι εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα και θα σας κάνει να εκπλαγείτε με το φρέσκο ​​και νεανικό σας πρόσωπο.

Χημικό peeling

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες των δερματολογικών κλινικών, η οποία προσφέρει στις γυναίκες άμεσα και τέλεια αποτελέσματα εδώ και καιρό. Ωστόσο η πρόοδος δεν σταματάει και πλέον μπορείτε να εκτελέσετε τη χημική απολέπιση από την άνεση του σπιτιού σας. Ακολουθήστε τη σωστή διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να ρωτάτε τον καθρέφτη «ποια είναι η ομορφότερη στον κόσμο».

Τι είναι το χημικό peeling;

Η αρχή στην οποία βασίζεται η διαδικασία είναι παρόμοια με την αλλαγή δέρματος του φιδιού. Μην ανησυχείτε δεν θα αφήσετε το παλιό σας δέρμα σαν φίδι, απλά θα αφαιρεθεί ένα στρώμα από παλιά κύτταρα του δέρματος. Τα AHA οξέα φρούτων, το γλυκολικό οξύ ή το γαλακτικό οξύ που περιέχουν τα πίλινγκ, εκκινούν μια διαδικασία βαθιάς αναγέννησης και ανανέωσης του δέρματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του χημικού peeling στο σπίτι

  • - αντιμετωπίζει την ακμή
  • - απαλύνει τις ουλές και τις ρυτίδες
  • - λειαίνει τα ανώμαλα σημεία
  • - λευκαίνει τα σημεία χρώσης
  • - ενοποιεί τον χρωματικό τόνο του δέρματος

Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Εφαρμόστε το προϊόν μόνο σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Αργά αλλά με βεβαιότητα

Τα αποτελέσματα του χημικού πίλινγκ σε ινστιτούτο ομορφιάς είναι ταχύτερα, αλλά μετά από περίπου 2-3 ​​ημέρες το δέρμα περνάει από μια διαδικασία καθαρισμού, που συχνά συνοδεύεται από την εμφάνιση σημείων με κρούστα για επούλωση του δέρματος, απολέπιση του ξηρού δέρματος ή ερεθισμό. Αντίθετα, το πίλινγκ στο σπίτι είναι πιο ήπιο και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι πιο σταδιακή. Το δέρμα μπορεί να ξεφλουδίζει λίγο, αλλά δεν θα χρειαστεί να μείνετε στο σπίτι εξαιτίας του. Όλες οι συνέπειες μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα ημέρας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μήπως σας απασχολούν οι χρωστικές κηλίδες στα χέρια; Το χημικό peeling στο σπίτι μπορεί να τις αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά!

Προσοχή στον ήλιο!

Μετά το χημικό peeling, το δέρμα χρειάζεται αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο επειδή είναι πολύ ευαίσθητο κι επιρρεπές στη φθορά. Πρέπει λοιπόν να υιοθετήσετε την καθημερινή χρήση κρέμας με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30. Όσες έχουν ανοιχτό δέρμα δεν θα πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσουν κρέμα με δείκτη SPF 50. Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα πίλινγκ σύμφωνα με τις οδηγίες και μην τα συνδυάζετε μεταξύ τους. Μπορεί να προκληθεί αλλεργική αντίδραση ή φθορά και ευαισθητοποίηση του δέρματος.

3 κορυφαία χημικά peeling από την άνεση του σπιτιού για τέλεια επιδερμίδα

1. Το Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution είναι ένα εντατικό χημικό πίλινγκ για λεύκανση και βαθύ καθαρισμό, εμπλουτισμένο με συστατικά φρούτων που χαρίζουν στο δέρμα φωτεινή όψη. Αποχαιρετίστε λοιπόν το θαμπό δέρμα για πάντα. Είναι επίσης κατάλληλο για vegans!

2. Εξασφαλίστε μια μικρή αναγέννηση του προσώπου σας με το peeling NeoStrata Resurface με γλυκολικό οξύ. Επικεντρώνεται κυρίως στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε Aminofil λειαίνει, συσφίγγει και φωτίζει το δέρμα.

3. Η θεραπεία νυχτός δύο φάσεων Lancôme Visionnaire Crescendo λειαίνει, εξομαλύνει και φωτίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, η οποία διαρκεί 14 νύχτες, απομακρύνεται το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων. Η δεύτερη φάση έχει την ίδια διάρκεια αλλά είναι ισχυρότερη και εκκινεί την αναγέννηση του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων, των διευρυμένων πόρων και των σκούρων κηλίδων.

Διαβάστε περισσότερα