Ανδρικά αποσμητικά και αντιιδρωτικά

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Κερδίστε τον αγώνα κατά της εφίδρωσης και της δυσάρεστης οσμής στις μασχάλες! Διαλέξτε τα καλύτερα αποσμητικά ή αντιιδρωτικά για άνδρες τα οποία μυρίζουν όμορφα και δρουν αποτελεσματικά.

Ανδρικά αποσμητικά

Τα ανδρικά αποσμητικά είναι η ιδανική επιλογή εάν υποφέρετε περισσότερο από δυσάρεστες οσμές παρά από εφίδρωση στις μασχάλες. Ο στόχος του αποσμητικού για άνδρες δεν είναι άλλος από το να εξουδετερώνει τις οσμές του σώματος. Διαλέξτε ανδρικά αποσμητικά κυρίως σύμφωνα με το άρωμα, το μέγεθος της συσκευασίας και τη διάρκεια αρωματισμού της μασχάλης. Για πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, μπορείτε να διαλέξετε ένα απαλό ανδρικό αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο.

Ανδρικά αντιιδρωτικά

Υποφέρετε από υπερβολική εφίδρωση; Βασιστείτε σε ένα ανδρικό αντιιδρωτικό, το οποίο αποτρέπει αποτελεσματικά την εφίδρωση. Και τι θα πρέπει να κάνει το καλύτερο αντιιδρωτικό για άνδρες; Βασιστείτε στη σύνθεση. Τα αντιιδρωτικά δεν κάνουν πάντα την ίδια δουλειά με τα αποσμητικά. Μερικές φορές απλά αποτρέπουν την εφίδρωση, αλλά δεν μυρίζουν. Εάν θέλετε και τα δύο από ένα αντιιδρωτικό για άνδρες, διαλέξτε καλύτερα ένα προϊόν 2 σε 1.

Στερεό αποσμητικό, roll-on, κρέμα ή σπρέι;

  • Τα στερεά αποσμητικά και αντιιδρωτικά για άνδρες είναι πρακτικά και συμπαγή. Εάν ψάχνετε για μια φυσική εναλλακτική, δοκιμάστε στυπτηρία από μεταλλικό αλάτι που συσφίγγει εύκολα τους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνει το σχηματισμό οσμών.
  • Τα προϊόντα roll-on όπως και αυτά σε μορφή σπρέι χαρακτηρίζονται από την εύκολη εφαρμογή. Ωστόσο, χρειάζονται λίγη περισσότερη ώρα για να στεγνώσουν στη μασχάλη, σε αντίθεση με τα κρεμώδη και τα στέρεα αποσμητικά για άνδρες.

Διαλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ανάμεσα σε χιλιάδες δημοφιλείς επωνυμίες! Στο notino.gr θα βρείτε τα καλύτερα αποσμητικά και αντιιδρωτικά.