Αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο

Αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   10
  •   1
  •   2
  •   1
Προτεινόμενο

Επιλέξτε αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου και αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει. Ξεχάστε τη δυσάρεστη αίσθηση της εφίδρωσης και απολαύστε την κάθε μέρα στο μέγιστο! Ένα υψηλής ποιότητας αποσμητικό ή αντιιδρωτικό χωρίς αλουμίνιο αποτρέπει την δημιουργία δυσάρεστης οσμής, αρωματίζει τις μασχάλες και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Γιατί να επιλέξετε αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου;

Τα άλατα αλουμινίου εμποδίζουν τη δημιουργία ιδρώτα και την επακόλουθη οσμή, αλλά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα. Μην ανησυχείτε, τα άλατα αλουμινίου δεν επηρεάζουν την αποβολή τοξινών, αλλά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φυσικά προϊόντα χωρίς αλουμίνιο, δοκιμάστε ένα φυσικό αντιιδρωτικό χωρίς αλουμίνιο!

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά χωρίς αλουμίνιο;

Το αποσμητικό αποτρέπει την αντίδραση του ιδρώτα με τα βακτήρια και εμποδίζει την δημιουργία οσμής που μπορεί να είναι δυσάρεστη. Αντίθετα, το αντιιδρωτικό προσπαθεί να εμποδίσει την εφίδρωση όσο το δυνατόν περισσότερο. Μη ξεχνάτε ότι ο ιδρώτας είναι μια φυσική διαδικασία που συμβάλει στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος και υγραίνει το δέρμα, οπότε δεν μπορεί να αποφευχθεί εντελώς.

Στοιχηματίστε στην ποιότητα με προϊόντα Weleda, Vichy ή Korres και απολαύστε φρεσκάδα κάθε μέρα.