ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΑΣ

Captain FawcettHawkins & BrimbleThe Bluebeards RevengeGolden BeardsZew

Όλα όσα χρειάζεστε για το μούσι σας

Φροντίστε σωστά το μούσι σας δοκιμάζοντας ποιοτικά καλλυντικά για τα γένια από την προσφορά του notino.gr! Οι γενειάδες είναι και πάλι στη μόδα και μια καλά περιποιημένη γενειάδα είναι προσόν για τον κάθε σωστό άνδρα. Τολμήστε κι εσείς να αποκτήσετε γενειάδα.

 

Η περιποίηση για τα γένια περιλαμβάνει πλύσιμο, κούρεμα, θρέψη, βούρτσισμα και τελικό σχηματισμό. Για τέλειο καθαρισμό των γενιών από τη σκόνη και άλλα υπολείμματα, σας προσφέρουμε στερεά σαπούνια και σαμπουάν ειδικά για τα γένια.
Μετά το πλύσιμο τα γένια σας χρειάζονται εντατική θρέψη που επιτυγχάνεται με βάλσαμα και λάδια για τα γένια. Αφήνουν το μούσι υπέροχα απαλό και ενυδατωμένο.
Μπορείτε να διατηρείτε το σωστό μήκος της γενειάδας σας χρησιμοποιώντας ηλεκτρική κοπτική μηχανή για γένια. Για το τελικό σχήμα του σας, χρησιμοποιήστε βούρτσα και κερί για γένια.
Για τους πραγματικούς γνώστες, προσφέρουμε ειδικά σετ περιποίησης για μούσι, ιδανικό δώρο για τον κάθε σωστό γενειοφόρο.
Επιλέξτε από τον ευρύ μας κατάλογο με προϊόντα περιποίησης για μούσι από τις κορυφαίες εταιρείες DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett και πολλές άλλες! Στο κατάστημά μας θα βρείτε μόνο ποιοτικά προϊόντα για γένια.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κορυφαία σε πώληση