Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BIOTHERM

Biotherm

Η εταιρεία Biotherm εμπνεύστηκε από τη στη δύναμη των θερμών ιαματικών πηγών, των ανόργανων ουσιών και άλλων βιοενεργών συστατικών. Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων της, αντλεί ενέργεια κυρίως από το νερό, ως το στοιχείο της φύσης που υπήρχε στην απαρχή της ζωής.

Το νερό, με τις μοναδικές βιολογικές του ιδιότητες, σε απόλυτη αρμονία με το ανθρώπινο δέρμα, έχει τη δυνατότητα να το αναπλάθει και να το προστατεύει με εξαιρετικό τρόπο. Σήμερα, η Biotherm είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στον τομέα της φροντίδας του δέρματος και της επιδερμίδας, επίσης γνωστή για τα φρέσκα, μαγευτικά της αρώματα με φυσικές νότες. Δοκιμάστε κι εσείς τη δύναμη του νερού.

Η ιαματική δράση της φυσικής πηγής που βρίσκεται στα Πυρηναία είναι γνωστή εδώ και αιώνες. Μερικοί πίστευαν ότι πρόκειται για την πηγή της αιώνιας νεότητας. Την δεκαετία του '50 εντοπίστηκε στην επιφάνεια της πηγής μια ξεχωριστή ουσία με σπάνιες ιδιότητες όπως απέδειξε η έρευνα που διεξήχθη από τον Dr. Jose Jullien, ο οποίος στη συνέχεια συνδύασε τα αποτελέσματα της έρευνας του με την εμπειρία της βιολόγου Janine Marissal και μαζί έθεσαν τα θεμέλια της εταιρείας Biotherm.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου