Βρεφική και παιδική φροντίδα

Έχετε επιλέξει
  • Για παιδιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   11
  •   1
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Τα μωρά και παιδιά, μπορεί να έχουν ξηρό δέρμα ακριβώς όπως και οι μεγάλοι. Στην πραγματικότητα, επειδή το παιδικό δέρμα είναι πιο ευαίσθητο, είναι και πιο επιρρεπές να γίνει ξηρό.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την βρεφική και παιδική φροντίδα και περιποίησης του δέρματος για τα παιδιά.

Το notino.gr γνωρίζει ότι η παιδική επιδερμίδα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για αυτό σας προτείνει τα καλύτερα καλλυντικά για τα μωρά  για την καθημερινή περιποίηση της παιδικής επιδερμίδας.

Βρείτε Παιδικά καλλυντικά: σαπούνια σε οποιδήποτε μορφή (πλάκα-υγρό), αντισηπτικά, μαλακτικές - ενυδατικές κρέμες, κρέμες φραγμού που σκοπό έχουν να μειώσουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος της περιοχής της πάνας, πούδρες, έλαια μπάνιου, και βρεφικά μαντιλάκια.

Στο notino.gr κάνουμε της επλογές των προϊόντων που σας προσφέρουμε με τα πιο αυστηρά κριτήρια, επειδή πραγματικά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, και να δώσουμε στα παιδιά την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ας κρατήσουμετα παιδιά μας χαρούμενα και υγιή με τα αποτελεσματικά προϊόντα φροντίδας, βασισμένα στο απόλυτο σεβασμό για το παιδικό δέρμα.

Προσφέρουμε επίσης καλλυντικά για παιδιά με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.