Βαφές μαλλιών L’Oréal Paris και L’Oréal Professionnel

Κορυφαία σε πώληση

Στοιχηματίστε στην ποιότητα που σας προσφέρουν οι πιστοποιημένες βαφές μαλλιών L'Oreal Professionnel και L'Oréal Paris. Η ευρεία γκάμα επιλογής βαφών μαλλιών θα σας καταπλήξει. Ψάχνετε προϊόν για αποχρωματισμό μαλλιών, μόνιμες ή προσωρινές βαφές ή γαλάκτωμα ενεργοποίησης; Οι βαφές μαλλιών L'Oréal αποτελούν την εγγύηση για λαμπερά και απαλά μαλλιά σε ποικίλες αποχρώσεις.

Οι βαφές μαλλιών L'Oréal σας βοηθούν να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, να τολμήσετε να δοκιμάσετε ένα ασυνήθιστο χρώμα ή απλά να φρεσκάρετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Τρόπος χρήσης βαφών μαλλιών L’Oréal

Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε δοκιμασμένη βαφή, μην ξεχνάτε το τεστ ευαισθησίας για να αποφύγετε πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα βαφής στο δέρμα πίσω από το αυτί και περιμένετε περίπου 48 ώρες.

Ενώ αναμένετε το αποτέλεσμα της δοκιμής, μπορείτε να προετοιμαστείτε ακολουθώντας μερικές πρακτικές συμβουλές που θα διευκολύνουν τη διαδικασία βαφής: μια πετσέτα για να καλύψετε τους ώμους σας, προστατευτικά γάντια και μια κρέμα προσώπου. Χάρη στην κρέμα, η βαφή μαλλιών L'Oréal απομακρύνεται πολύ πιο εύκολα από την επιδερμίδα.

Απολαύστε πλήρη φροντίδα και δοκιμάστε περισσότερα προϊόντα της L'Oréal! Η ακόλουθη ποιοτική περιποίηση για βαμμένα μαλλιά υποστηρίζει την ομορφιά των βαμμένων μαλλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα.