Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SVR

Σχετικά με την εταιρεία SVR

Τα γαλλικά καλλυντικά του δερματολογικού εργαστηρίου SVR έχουν ξεκάθαρη αποστολή εδώ και δεκαετίες: τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που φροντίζουν απαλά ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα.

 

Η ιστορία της εταιρείας SVR ξεκίνησε το 1962, όταν οι φαρμακοποιοί Simone και Robert Véret ίδρυσαν το δερματολογικό τους εργαστήριο. Με το πέρασμα των χρόνων ανέλαβαν την εταιρεία ο γιος και μετέπειτα ο εγγονός του ζεύγους Véret, μετατρέποντας τη μικρή αυτή οικογενειακή επιχείρηση σε ένα πραγματικό αστέρι στον κόσμο των δερμοκαλλυντικών.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι δερματολογικά δοκιμασμένα σε ευαίσθητο δέρμα με την επίβλεψη ειδικών. Τα καλλυντικά SVR έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη δερματολόγων και ικανοποιημένων πελατών σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, χάρη στην δημιουργία δεκάδων μοναδικών προϊόντων. Παρότι η εταιρεία SVR συνεχίζει να αναπτύσσεται, παραμένει αναμφίβολα πιστή στις αξίες της - στην ηθική προσέγγιση, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα.

Στον κατάλογο της SVR, θα βρείτε προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου. Μπορείτε για παράδειγμα να δοκιμάσετε τον δημοφιλή ορό SVR Densitium, το τζελ καθαρισμού και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ ή και την δραστική ενυδατική SVR Crème. Δοκιμάστε κι εσείς στο δέρμα σας τη γαλλική ποιότητα!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου