Σπρέι σώματος

Κορυφαία σε πώληση

Ανανεώστε το σώμα και το μυαλό σας με το ευχάριστο άρωμα μιας ομίχλης σώματος.

Αφήστε το νου σας να σας περιποιηθεί με ένα ευχάριστο άρωμα από εξωτικά φρούτα, φρέσκο αεράκι και αισθησιακή βανίλια. Δοκιμάστε εκπληκτικά σπρέι σώματος και body mists, τα οποία θα σας ικανοποιήσουν όχι μόνο το καλοκαίρι!

Το σπρέι σώματος όπως και η ομίχλη σώματος είναι σαν ένα απαλό αερόλυμα (σπρέι) το οποίο «κάθεται» μετά τον ψεκασμό. Η σύνθεση του σπρέι σώματος είναι πιο ελαφριά, πιο απαλή και λιγότερο συμπυκνωμένη. Έτσι, μπορούν να γίνουν η εναλλακτική λύση αντί του αγαπημένου σας αρώματος, για το καλοκαίρι.

Εξαρτάται από εσάς πώς θα χρησιμοποιήσετε το σπρέι σώματος. Αναζωογονεί ευχάριστα το σώμα και το μυαλό, έτσι μπορείτε να αρωματίσετε όχι μόνο το σώμα σας αλλά και τα μαλλιά σας, το αγαπημένο σας μαντήλι ή το χώρο σας.

Το άρωμα της ομίχλης σώματος συνήθως διαρκεί 3 – 4 ώρες, λιγότερο από αυτό του αρώματος. Οπότε μπορείτε να ψεκάσετε και πάλι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με την περίσταση ή τη διάθεσή σας.

Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα αρώματα περιλαμβάνονται τα σπρέι σώματος από τις επωνυμίες Victoria's Secret, Guess, Kenzo, Dolce & Gabbana και άλλες δημοφιλείς επωνυμίες αρωμάτων. Έχουμε επίσης σπρέι σώματος για άνδρες ή σπρέι σώματος με γκλίτερ για ειδικές περιστάσεις.